Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 27 сентября 2024
02:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре открыли Центр урегулирования конфликтов

В Днепре открыли Центр урегулирования конфликтов

Центр медиации торжественно открыли в НТУ «Днепровская политехника».

Практика урегулирования конфликтов с помощью третьей стороны широко распространена в цивилизованном мире. В результате стороны конфликта приходят к компромиссному решению с помощью специалистов самого разного рода.

Теперь центр медиации, где обучат подобным методам и практикам, есть в НТУ «Днепровская политехника»:

«Наш виш став осередком нової культури врегулювання конфліктів.

Урочисто відкрили Центр медіації НТУ «Дніпровська політехніка» за участі провідних експертів з медіації з різних країн світу, суддів міністерства юстиції, відомих адвокатів, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, науковців та представників влади. Основною місією центру є пошук альтернативного позасудового способу врегулювання суперечок за допомогою нейтральної третьої сторони. В результаті сторони конфлікту знаходять взаємовигідне рішення з урахуванням своїх реальних інтересів та потреб.

Відкриття такого «простору без конфліктів» також має на меті:

Популяризацію медіації, підвищення обізнаності громадськості про її переваги та формування співпраці з державними, приватними та громадськими організаціями для поширення практики медіації.

Надання високоякісних послуг з медіації для різних типів конфліктів (особистих, сімейних, комерційних, трудових тощо), зокрема й соціально вразливим групам населення, як то внутрішньо переміщеним особам, ветеранам, а також працівникам у сфері охорони здоров'я та соціального захисту.

Сприяння професійному розвитку медіаторів через навчання та сертифікацію.

Підтримку та розвиток стандартів та етичних норм у сфері медіації.

Окрім того, підписали меморандум про співпрацю з Асоціацією сімейних медіаторів та Інститутом Стратегічного Розвитку та Медіації (ІСРМ-SSDM).

Медіація є критично важливим інструментом для створення гармонійного суспільства, і ми впевнені, що новий центр допоможе нам досягти цієї мети».

Фото НТУ «Днепровская политехника».






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте