Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Школа креативних лідерів»: у Дніпрі запускають освітній проєкт для активних і творчих школярів

«Школа креативних лідерів»: у Дніпрі запускають освітній проєкт для активних і творчих школярів

У Дніпрі запускають безкоштовний проєкт “Школа креативних лідерів” для учнів 8-9 класів. Для учасників протягом двох днів проведуть майстер-класи, лекції та творчі квести від Дніпропетровського фахового мистецько-художнього коледжу.

Про це Відкритому розповіли координаторка проєкту “Школа креативних лідерів”, викладачка Dnipro Art College Анастасія Пирсенкова та проєктний менеджер Михайло Форостецький.

Дніпропетровський фаховий мистецько-художній коледж спільно з громадською організацією “Агенція культурних практик” реалізовують проєкт “Школа креативних лідерів”, який спрямований на розвиток творчих та лідерських навичок серед учнів 8-9 класів нашого міста.


“Мета нашого проєкту полягає у сприянні розвитку креативності, лідерських якостей та мистецької обізнаності серед школярів. Він спрямований на стимулювання та розвиток потенціалу кожного учасника, допомагаючи їм виявити та розвинути свої таланти, навички та інтереси в галузі мистецтва і лідерства. Ми ставимо перед собою завдання ознайомити школярів із різними видами мистецтва, та творчими осередками нашого міста, надати їм можливість вільно виражати свої ідеї та навички у напрямку проєктного менеджменту, а також заохотити їх до творчого самовираження. Наша команда вірить у важливість розвитку творчості та лідерських якостей серед молоді, і ми прагнемо створити середовище, де кожен зможе виявити свій потенціал та розкрити власну унікальність. Адже за результатами участі, школярі отримають сертифікат, і вже зможуть реалізовувати свої проєкти, які ми допоможемо розробити”, – розповідає Михайло Форостецький.

Проєкт розрахований на два дні, і охоплює майстер-класи, лекції та творчі квести. Учасників буде відібрано всього 40, це учні 8 та 9 класів.


“Наша спільна мета – створення нової традиції, де кожен учасник зможе відчути себе частиною творчого та інноваційного середовища. Вже після оголошення початку реєстрації до нас надійшло понад 60 заявок від бажаючих взяти участь у проєкті. Були й ті, які не з нашого міста, і хотіли долучитись онлайн. Проте, ми цього разу такої можливості не маємо, хочемо всіх бачити наживо, бо це творчий процес. Тому, таким учасникам змушені були відмовити. При реєстрації усі заповнювали анкети зі своїм бачення, ділились ідеями. Сьогодні наша комісія всі огляне, та обере кращі з кращих. Адже місць всього 40. Та просимо не засмучуватись тих, хто не потрапить цього разу, адже проєкт хочемо зробити традиційним, і повторювати щороку. Вже розглядаємо можливість долучення учасників онлайн”, – наголошує Анастасія Пирсенкова.

Проєкт “Школа креативних лідерів” триватиме протягом двох днів – 11 та 12 травня. Зареєструватись на нього можна ще сьогодні, за посиланням.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті