Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі пройде масштабний фестиваль гімнастики

У Дніпрі пройде масштабний фестиваль гімнастики

11 та 12 травня у Дніпрі пройде WellFest-2024. Це Всеукраїнський фестиваль повітряної гімнастики, учасниками якого стануть понад 300 талановитих спортсменів з різних куточків країни.

Про це Відкритому розповіли організатори фестивалю “WellFest” Максим та Валерія Черниш.

Вже цими вихідними гімнасти з 7 областей, з понад 12 міст України приїдуть до Дніпра, аби показати неймовірні трюки та підкорити повітряні висоти. Цей захід об’єднує як ветеранів гімнастики, так і молоді таланти. Адже учасниками є і діти дошкільного віку.

“У програмі будуть різні івенти, ярмарки, розіграші. Гімнастами використовуватимуться різноманітні техніки та жанри: повітряне полотно, кільце, гамак та інше. Ми працюємо над створенням неймовірної атмосфери, запальної музики та незабутніх вражень. А також безпекою гостей та учасників. Вже бачимо, що фестиваль повітряної гімнастики у Дніпрі став яскравою подією у культурному житті міста та привертає увагу любителів спорту й естетики з усієї країни”, – розповідає Максим Черниш.

Минулорічний фестиваль повітряної гімнастики у Дніпрі став найбільшим в Україні. Його організатори проводять не лише для розкриття нових талантів, а й з благодійною місією. На двох таких фестивалях вдалося зібрати понад 30 тисяч гривень для 783-ї охоронної бригади ЗСУ. Цього разу донати скерують для мінометників, які перебувають на “нулі”.

“Спочатку виступатимуть новачки, потім аматори, далі – напівпрофі, а за ними професіонали. Для справедливого розподілу та оцінки ми вводимо систему “заборонені елементи”, щоб учасник не занижав свою категорію. Тренери це контролюватимуть, адже гімнасти можуть бути оштрафовані. Переможці фестивалю отримають кубки та цінні призи. Окрім того, подарунки будуть для всіх учасників без винятку. Їх цьогоріч багато, і всі вони цікаві та корисні”, – наголошує Валерія Черниш.

Фестиваль повітряної гімнастики “WellFest-2024” у Дніпрі триватиме протягом двох днів – 11 та 12 травня. Він відбудеться у Національному центрі аерокосмічної освіти молоді ім. О. М. Макарова. Захід відкритий, вхід – за донат.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті