Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 19 мая 2024
08:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровская легкоатлетка Анна Рыжикова завоевала путевку на Олимпиаду

Днепровская легкоатлетка Анна Рыжикова завоевала путевку на Олимпиаду

Очередной участницей Днепропетровщины на предстоящих Олимпийских играх в Париже стала наша известная бегунья Анна Рыжикова.

Вчера вечером в Нассау (Багамские острова) завершилась очередная серия легкоатлетических Мировых эстафет. На нем прекрасный результат показала смешанная четверка украинцев, в составе которой была и Анна Рыжикова. Наша команда в труднейшей борьбе с соперниками финишировала второй и завоевала путевку на Олимпиады!

Об этом сообщили в Днепропетровском областном отделении НОК Украины:

«Вітаємо дніпрянку Анну Рижикову і всю командну змішаної естафети, яка виборола олімпійську ліцензію!

Олександр Погорілко, Тетяна Мельник, Данило Даниленко й Анна Рижикова у другий день Світових естафет в Нассау (Багами) зробили те, що не вдалося в перший. З результатом 3:14.49 хв. вони фінішували у своєму забігу другими й принесли Україні олімпійську ліцензію на Ігри в Парижі!

Українській команді дісталися досить складні суперники. Велика Британія, яка зрештою і була першою (3:12.99 хв), Ботсвана... Весь час поряд були й іспанці. Але наша четвірка зробила на доріжці все можливе й неможливе.

Спочатку Олександр Погорілко, а потім і Тетяна Мельник змогли втримати позицію серед лідерів. Намагався не втрачати контакту й Данило Даниленко. Зрештою, Анна Рижикова вирушила на заключний етап поряд з суперницями з Ботсвани й Іспанії. Британки були вже попереду. Анна, яка неодноразово вигравала естафетні медалі, захопила другу позицію, і як би не намагалися інші, вже нікому її не віддала. Натомість лиш збільшивши перевагу на фініші.

Є ліцензія у естафеті мікст 4х400 м!

Нагадаємо, що Анна Рижикова стала другою спортсменкою Дніпропетровської області, яка має дві олімпійські ліцензії (перший спортсмен – плавець Олександр Желтяков)!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте