Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
19:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский футболист вышел в полуфинал Лиги чемпионов и может сыграть против Месси

Днепровский футболист вышел в полуфинал Лиги чемпионов и может сыграть против Месси

26-летний защитник Евгений Чеберко – воспитанник Днепропетровского УФК, но сейчас он стал звездой клуба «Коламбус Крю» из США.

Болельщики ФК «Днепр» еще помнят выступления Евгения за наш клуб в 2016-17 годах.

Потом клуб приостановил свое существование, а Евгений продолжил карьеру в «Заре», Австрии и Хорватии. Успел сыграть и один матч за сборную Украины.

С прошлого года он защищает цвета клуба «Коламбус Крю» из США.

Эта команда сенсационно прошла в полуфинал Лиги чемпионов Америки, обыграв мексиканского гранда, клуб «Тигрес». Теперь «Коламбус» может сыграть против «Интера» из Майами, за который играет легендарный Месси.

Как сообщает Трибуна, большой вклад в этот успех сделал экс-днепровский футболист:

«Вихованець ДВУФК і дніпровської Академії Євген Чеберко вийшов з "Коламбусом" до півфіналу Кубка чемпіонів КОНКАКАФ - американський клуб пройшов в серії післяматчевих пенальті мексиканський "Тігрес". Протягом матчу-відповіді українець виграв вісім єдиноборств та здійснив п'ять відборів — за обома показниками він став найкращим захисником "Коламбуса".

«Коламбус Крю» пройшов у півфінал Кубку Чемпіонів КОНКАКАФ в захоплюючому стилі, обігравши мексиканського гранда «Тігрес» 4:3 в серії пенальті після нічиї 1:1 у матчі-відповіді на «Естадіо Універсітаріо».

23-річний голкіпер Патрік Шулті зробив декілька значних сейвів у вирішальній серії, виправившись за помилку, що призвела до гола «Тігрес». Дієго Россі також забив надважливий м'яч на 59-й хвилині, зрівнявши рахунок. Тепер чинний чемпіон МЛС зіграє проти переможця пари «Інтер Маямі» - «Монтеррей», щоб вирішити, хто отримає квиток у фінал 2 червня.

Ця перемога стала першою для команд МЛС в серії пенальті проти мексиканського супротивника у нього вдома.

Россі та особливо Шулті, що жодного разу до цього не брав м'ячі в серіях пенальті, неодмінно стали героями заголовків спортивних медіа, але роль нашого співвітчизника Євгена Чеберка також варта уваги.

Український захисник вийшов в стартовому складі та відіграв всі 120 хвилин. Його точність передач, 92,6%, стала найкращою серед всіх гравців обох команд. Крім того:

- успішних спроб відбору м'яча 5/5 (100%)

- наземних дуелей 7/8 (88%)

- верхових дуелей 1/1 (100%)

- 4 винесення м'яча

- 3 повернень володіння

Євген точно запам'ятається нападнику «Тігрес» Андре-П'єру Жиньяку, відбігавши при цьому 210 хвилин за останніх три дні. В соцмережах вболівальники «Коламбуса» вибачаються за те, що мали сумніви на його рахунок на початку».



Gorod.dp.ua на Facebook.


Уважаимая ридакцея  (12.04.24 23:17): Ця команда сенсаційно пройшла до півфіналу Ліги чемпіонів Америки

Коламбус Крю» пройшов у півфінал Кубку Чемпіонів КОНКАКАФ

...


Разберитесь кто куда прошол а потом про Месси расказуйте
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте