Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
23:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Безкоштовне навчання та тренування з мехатроніки для старшокласників Дніпра та області

Безкоштовне навчання та тренування з мехатроніки для старшокласників Дніпра та області

Інтерпайп та Дніпровська політехніка за підтримки Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради оголосили про старт нового сезону освітньо-тренувальної програми з мехатроніки Іnterpipe Mechatronic Lab «Шкільна ліга». Проєкт стартував у 2019 році, та був призупинений на початку повномасштабного вторгнення.

Навчання в новому сезоні буде корисним для учнів 10-11 класів, що цікавляться ІТ, електротехнікою, гідравлікою та пневматикою. Знання в цих галузях знань важливі для мехатроніків – сучасних технічних фахівців, які програмують промислову  техніку на виробництві, а освітня спеціальність є однією з найперспективніших.

Аби прийняти участь в програмі школярі або вчитель мають сформувати команду: 2 учня + 1 куратор від навчального закладу, та заповнити реєстраційну форму до 10 квітня включно https://forms.gle/wG5ypQApeekbMroC6

Рівень кваліфікації учасників не має значення.

Навчання та тренування безкоштовне для учасників. Проєкт фінансує промислова компанія Інтерпайп, яка  системно розвиває можливості технічної освіти для школярів та студентів.

Максимальна кількість команд, що візьмуть участь у Interpipe Mechatronic Lab 2024 30.

Від одного навчального закладу на проєкт може бути зареєстрована лише одна команда!

Протягом квітня кожна команда-учасниця відвідає дві онлайн-лекції від викладачів НТУ «Дніпровська політехніка»по буднях та два двогодинних практичних заняття по суботах.

Шість найсильніших команд продовжать навчання у травні та приймуть участь у фінальних змаганнях.


Увага! Під час реєстрації вводяться офіційна назва навчального закладу, прізвище, ім’я та по-батькові, телефон, e-mail кожного учасника та куратора команди.

Контактна особа з програми Interpipe Mechatronic Lab та реєстрації команд:
Дар’я Букреєва, к.е.н., директор Центру розвитку підприємництва «Бізнес-інкубатор» НТУ «Дніпровська політехніка», +380 97 274 27 80, [email protected].

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте