Наші воїни-земляки розкрили секрет того, хто та як їх смачно годує на передовій.
Більшість обов'язків для приготування їжі для наших захисників виконує Яна.
Як визнають у 128 Дніпровській бригаді ТРО, характер цієї «дами» – залізний і дуже запальний. І тільки ласка допомагає знайти до неї правильний підхід:
«На польовій кухні вирує робота. Команда з флотського шеф-кухаря, фахівчині з фінансів і майстра з виробництва начинок для цукерок, кажуть, що сьогоднішня вечеря - це виконання масових замовлень бійців.
Навіть польова піч “Яна” сьогодні у доброму гуморі, хоча буває всяке - шеф назвав її на честь колишньої дружини, мовляв, характер не менш запальний і лише лагідність допомагає.
Команда кухарів жартує, що розмір порцій і смак їхньої їжі залучить до їхнього підрозділу більше бажаючих служити, ніж закон про мобілізацію.
Морський шеф каже, що це серйозно, і довершує порцію смаженої картоплі з відбивною дрібкою свіжого часнику і фірмовим соусом».
Фото 128 Бригади ТРО.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |