Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відомий своєю платіжною карткою криптогаманець Trustee Plus випустить токен і проведе аірдроп

Відомий своєю платіжною карткою криптогаманець Trustee Plus випустить токен і проведе аірдроп

Компанія Trustee Plus, що надає послуги криптогаманця з функцією платіжної картки, розглядає можливість розробки власного токена незабаром, пише MNBC. Співзасновник та генеральний директор Вадим Груша поділився цими планами у своєму останньому інтерв'ю, наголошуючи на значущості та масштабності рішення.

"Реалізація такого проекту потребує значних зусиль та часу, враховуючи, що наша команда вже інтенсивно зайнята розвитком основного продукту. Створення токену, який приноситиме реальну користь усім учасникам екосистеми, — це завдання, яке потребує ретельного планування та ресурсів. Ми приступимо до цієї роботи, як тільки знайдемо для цього слушний момент," - пояснив Груша.

Можливість проведення ретродропу, згадана Грушею, викликала особливий інтерес у крипто-спільноті, привертаючи увагу не лише користувачів Trustee Plus. Ретродроп є способом грошової винагороди користувачів за їх активність у рамках проекту, подібно до лояльної програми з автоматичним розподілом нагород (зазвичай у токенах проекту, випуск якого і був анонсований).

Щоб брати участь і мати шанс отримати винагороди майбутніми токенами, користувачам необхідно виконати кілька кроків. Вони описані у спеціальному матеріалі з реєстрації у Trustee Plus.

  • Зареєструвати криптогаманець у Trustee Plus

  • Поповнити криптогаманець.

  • Оформити платіжну картку, пов'язану з криптогаманцем.

  • Використовувати картку для здійснення покупок у точках, що приймають банківські картки.

  • Участь у реферальній програмі для отримання винагород за транзакції залучених користувачів.

"Першорядна перевага токена полягає в можливості отримання кешбеку. У майбутньому ми плануємо додати додаткові функції, такі як стейкінг та створення додаткових акаунтів," - додав Груша.

Trustee Plus пропонує простий шлях до початку роботи з криптовалютами і пропонує ексклюзивні функції, оскільки це єдиний гаманець usdt з виведенням на карту.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті