Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
19:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СБУ: щодо дій окремих співробітників Департаменту захисту національної державності

СБУ: щодо дій окремих співробітників Департаменту захисту національної державності

Служба безпеки України сьогодні робить надважливий внесок у захист країни. Контррозвідники, бійці ЦСО «А», слідчі, кіберфахівці, оперативники, аналітики – усі співробітники СБУ об'єднані метою наближення нашої Перемоги.

Разом із побратимами із Сил безпеки та оборони ми нищимо окупантів на передовій, ліквідовуємо загарбників і воєнних злочинців, проводимо унікальні спецоперації, які без перебільшення змінюють картину війни. Свідчення цього – підриви не лише Кримського мосту, але й багатьох військових об'єктів у глибині рф.

Так, бійці СБУ воюють у найгарячіших точках фронту. Вони знищили російської бронетехніки більш ніж на 1 млрд доларів і серед них – понад 500 танків. Ми активно працюємо і використовуємо БПЛА. Тож серед наших цілей системи ППО та військові об'єкти в окупованому Криму.

Наші унікальні розробки морських дронів «Sea baby» та «Мамай» змінили розташування сил на Чорному морі. Зокрема, вразили 8 кораблів Чорноморського флоту Росії.

Надважливими були нещодавні спецоперації СБУ на трьох російських нафтопереробних заводах – у волгограді, туапсе та ленінградській області. Ці удари дуже відчутні для рф – як мінімум на третину скоротився російський експорт нафтопродуктів.

Також ми ефективно протидіємо як зовнішньому, так і внутрішньому ворогу. До прикладу, викрили 47 агентурних мереж РФ.

Це – лише деякі приклади нашої роботи за рік. Загалом результатів багато. Прийде час і ми обов'язково розкажемо про наші спецоперації детально. А поки що СБУ зосереджена на головній меті – якомога швидше вигнати окупантів з нашої землі.

За таких обставин викликають справжнє обурення дії окремих співробітників Департаменту захисту національної державності. На жаль, проведення заходів із протидії організованій наркозлочинності призвело не лише до отримання інформації про причетність однієї з операторок редакції до поширення наркотичних речовин, а також мало місце публічне поширення відеоматеріалів.

Наголошую – такі дії є неприпустимими і вже спричинили низку кадрових рішень. Серед іншого, я направив подання на звільнення керівника ДЗНД СБУ, а Президент України ще 31 січня підписав відповідний указ.

Моя позиція однозначна – не можуть вчинки окремих співробітників перекреслювати всі ті позитивні результати, які має СБУ під час війни, і кидати тінь на кожного представника Служби: і тих, хто бореться з ворогом всередині країни, і тих побратимів з СБУ, які віддають на полі бою свої життя заради України. За будь-які незаконні дії має бути покарання.

Я пишаюся бойовими побратимами СБУ – тими, хто виконує реальні бойові задачі, реально ловить колаборантів та зрадників, реально знищує окупантів та протидіє злочинності.

Це і є справжнє обличчя дієвої і фахової Служби безпеки. І я, як керівник СБУ зроблю все можливе, аби кожне ЗМІ могло працювати в Україні вільно. Сьогодні ми не просто будуємо оновлену СБУ, а захищаємо демократичні цінності, серед яких – свобода слова і незалежність медіа. Для мене особисто віднині це надпріоритет!

Саме цим наша країна відрізняється від авторитарної росії. І відрізнятиметься надалі. Бо ми докладемо максимум зусиль, аби перемогти і залишити у спадок нашим дітям вільну і безпечну, розвинену і демократичну Україну.

Голова СБУ,

генерал-лейтенант Василь Малюк

##: СБУ
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте