Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Учасники пікету Гроші на ЗСУ відкрили навпроти мерії Дніпра Алею Пошани полеглих захисників

Учасники пікету Гроші на ЗСУ відкрили навпроти мерії Дніпра Алею Пошани полеглих захисників

27 січня в Дніпрі відкрилась Алея Пошани для вшанування пам'яті полеглих захисників і захисниць України, що загинули внаслідок агресії рф. Ініціатори - учасники пікету "Гроші на ЗСУ. Дніпро".

Військові, волонтери, родичі і друзі загиблих на війні вшанували їх пам'ять розмістивши на центральній алеї Дніпра синьо-жовті прапорці, підписані іменами/позивними військових та учасників бойових дій.

Такі імпровізовані меморіали з іменами полеглих на прапорцях вже створені в Києві на Майдані Незалежності, в Чернівцях на Театральній площі, в Одесі на Катерининській площі.

В Дніпрі — це Алея навпроти Дніпровської міської ради на проспекті Дмитра Яворницького.

Теперь дніпряни та гості міста можуть вшанувати пам'ять своїх знайомих та родичів, що мужньо захищали Україну, починаючи з 2014 року.

Локація обрана не випадково: бо знаходиться в самому центрі міста, напроти Дніпровської міської ради, що прийняла бюджет на 2024 рік, в якому на Сили Оборони виділено лише 2% (348 млн з 17 млрд).

Таким чином містяни хочуть нагадати, що війна триває, найкращі представники нації гинуть і задля того, щоб Алея не збільшувалась треба зосередитись не на благоустрої міст, а на збільшенні допомоги Силам Оборони.

Слава Україні та полеглим героям!








Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті