Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському поставлять золоті латки на дороги

У Кам'янському поставлять золоті латки на дороги
Ілюстративне фото.

Мерія Каменського хоче виконати поточний ремонт доріг за 24 мільйони гривень, при цьому представники громадськості підозрюють чиновників відразу в кількох порушеннях.

Як вважають автори розслідування в «Наші гроші», ціни на будівельні матеріали завищені в кілька разів!

Так, наприклад, асфальт у кошторисі – по 9179 гривень за тонну, тоді як у Новомосковську його купують по 5112 грн. А щебінь – по 2160 гривень за кубометр, хоча середня ціна на Дніпропетровщині – лише 800 грн.

Підряд віддали фірмі «Укравтострой», яка належить Вадиму Єрмоленко. Це чоловік Галини Єрмоленко, директор Департаменту економічного розвитку Кам'янської міськради.

У результаті мешканці заплатять за власними податками вдвічі більше мільйонів лише за збагачення родини чиновниці мерії.

Детальніше про це можна прочитати тут.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Немец  (25.01.24 12:40): Нужно у нас в стране ввести Махновщина,грабь награбленное, что бы эти *** боялись воровать как в 90 х при братках !!! Відповісти | З цитатою
его пример-другим наука  (24.01.24 11:57): Но они же видят что всем всё сходит с рук и решили что им так тоже можно. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті