Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
03:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Набережній Перемоги у позбавленого прав водія Skoda виявили наркотики

На Набережній Перемоги у позбавленого прав водія Skoda виявили наркотики

Нещодавно, близько опівночі патрульні зупинили на Набережній Перемоги автомобіль Skoda. Всередині перебували водій та пасажирка.

Під час спілкування водій авто надав патрульним для перевірки водійське посвідчення іншої особи, яке в базах даних МВС значиться як загублене. Як виявилося, вказаний кермувальник позбавлений права керування судом на 10 років. На чоловіка патрульні склали протокол за ч.5 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, що позбавлена права керування) КУпАП.

Під час поверхневої перевірки автомобіля поліцейські помітили під пасажирським сидінням пачку цигарок, всередині якої був сліп-пакет із речовиною кристалічного походження, схожою на наркотичну. Пасажирка зазначила, що вказаний сліп-пакет належить їй.

Також під кермом водія патрульні виявили велику кількість порожніх сліп-пакетів. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила вказані речі у присутності двох понятих. З особами працює слідчий.



Gorod.dp.ua на Facebook.


ой дурачки солевые  (16.01.24 20:14): Сигаретная пачка первое место где будет искать полиция и где спрячет идиот в неадеквате. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті