Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпряни заборгували 227 млн грн за вивіз сміття

|«« «« »» »»|

Вулиці Гомоненка, Суміжна, Мирна та провулки Синявського, Студентський – мешканці цих адрес поскаржились до департаменту екологічної політики на вивіз сміття.

«Ми вже сьогодні відвідали декілька точок, які в нас були відмічені за зверненнями громадян. Прослідкували, як прибирається сміття. Виїхали чітко за графіком сміттєвоза, відхилень від нього не виявлено. Сміття з наповнених баків забрали, контейнери залишились порожні. Проте, проблеми все ж таки залишаються.

Це брак кадрів та сезонне збільшення сміття, що вже починається разом з новорічними святами. До того ж маємо 227 млн. грн заборгованості за вивіз сміття», - прокоментував заступник директора - начальник управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Ярослав Крисько, який 24 грудня чергує по місту.

На лінії ТОВ «Екологія-Д», яке відповідає за вивіз сміття у Дніпрі, працюють близько 30-и сміттєвозів і 10 бригад для вивезення негабариту. Встановлено 27 контейнерів великої ємності для ТБО, в особливості для великогабаритних відходів. Також здійснюються заходи щодо вирішення проблеми стихійних сміттєзвалищ на території міста.

Нагадуємо, що заключити договір з офіційним перевізником можна в абонентських відділах за наступними адресами: Запорізьке шосе, 68, вул. Набережна Заводська, 91-Б, просп. Дмитра Яворницького, 88-А, вул. Володимира Мономаха, 10, вул. Театральна, 5, вул. Івана Багряного, 19, пров. Крушельницької, 1.

Також черговий перевірив Пункт незламності у КПНЗ «Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» ДМР за адресою: вул. Юлії Залюбовської, 7.

«Він розрахований на 150 осіб. Крім того, сюди можуть приходити люди з домашніми улюбленцями, для цього у Пункті є окрема зона. Пункт незламності забезпечений всім необхідним: є 44 розетки та 67 зарядних пристроїв (кабелі, павербанки в тому числі). У випадку відключення світла електроенергію забезпечить генератор. Можна зігрітися як обігрівачами, так і гарячими напоями.

Також є пункт матері і дитини, дитяча кімната та ігрова зона з всім необхідним для дітей. Наявний достатній запас питної води і велика аптечка. У цілому, пункт відповідає усім нормам та забезпечений усім необхідним для комфортного перебування у непередбачуваних ситуаціях», - наголосив Ярослав Крисько.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Инна  (23.02.24 17:15): Я живу в двоем с внуком , мы за неделю выносим один пакет Мусора, откуда такие нормы 5 л Мусора в день с человека? Ещё мне не понятно как насчитывают оплату за вывоз Мусора, по прописке или по количеству проживающих в квартире? Відповісти | З цитатою
мусор на вес  (25.12.23 14:30): Учёт идёт по весу: полная машина взвешивается на въезде на полигон и пустая взвешивается на выезде разница и есть масса мусора. Відповісти | З цитатою
Судья Дред  (25.12.23 09:24): Ежедневно каждый житель должен выбрасывать порядка 6л мусора. Согласно
типа нормам.
Но из бачков этот мусор воруют. Особенно пластиковые бутылки, которые занимают большой объем.
Получается, мусорщики не вывозят заявленные кубы.
Откуда тогда долги?
Впрочем, изрядное к-во кубов выдают размещенные военные и переселенцы. Это кто-то учитывает?
Відповісти | З цитатою
Еклмн  (25.12.23 08:07): Моя семья из 4х человек. В месяц мы выбрасываем 15 - 20 десятилитровых мусорных пакетов! 150 - 200 литров! А платим, как будто целый мусорный контейнер заполняем! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті