Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі один з відділів РАЦСу отримав нове приміщення

У Дніпрі один з відділів РАЦСу отримав нове приміщення

У Дніпрі відділ РАЦС «Правобережний» отримав нове приміщення.

Нині він розташовується у ТРЦ «NEO PLAZA» на другому поверсі (вул. Марії Кюрі, 5). До більш сучасного та комфортного офісу РАЦС переїхав у листопаді цього року. За цей час уже встиг зареєструвати кілька десятків шлюбів.

«Ми надаємо послуги з реєстрації народження дитини, шлюбу, а також смерті. Наше минуле приміщення було меншим, не було зали урочистої реєстрації. Зараз у нас велика простора зала, вона світла, мінімалістична, але з яскравими акцентами», – зазначила Наталя Онбиш, начальниця відділу РАЦС «Правобережний» управління РАЦС департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур міськради.

Аби перевірити роботу відділу РАЦС «Правобережний», до закладу приїхав черговий по місту Андрій Пономарьов.

«Роботою РАЦСу я залишився задоволений. Зручно, що він поруч із ЦНАПом, тож одразу можна розв’язати й інші питання, пов’язані з адмінпослугами. У самому РАЦСі, окрім реєстрації народження, шлюбу та смерті, можна замовити свідоцтво про державну реєстрацію акта цивільного стану повторно та витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян», – розповів Андрій Пономарьов, директор департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур міськради.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Дмитро  (07.12.23 13:54): Дизайн більше для крематорія. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті