Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
15:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На турнире памяти Тищенко определились полуфиналисты

На турнире памяти Тищенко определились полуфиналисты

В Днепре проходит турнир памяти легендарного игрока и тренера ФК «Днепр» Вадима Николаевича Тищенко.

Городской сайт уже рассказывал о старте и ходе этого турнира.

На нем уже были сыграны четвертьфинальные матчи и определились полуфиналисты.

Подробней об этом рассказали в Ассоциации футбола Днепропетровской области:

«8 команд продовжили свій шлях у Турнірі памʼяті В. Тищенка! Саме напередодні відбулися матчі 1/4 фіналу до трофею Gold Cup.

Що відбулося цікавого? Дізнаєтесь у нашому звіті!

«МДЮСШ» U-19 (м. Дніпро) - ФК «Мир» (м. Дніпро) 1:1 (0:1) (пен. 2:4)

У першому протистоянні між собою зійшлися «МДЮСШ» U-19 і «Мир».

З перших хвилин у поєдинку почалась рівна боротьба, обидві команди дуже непогано підготувались до гри і намагались нічим не поступатись одна одній. ФК «Мир» компактно діяв в обороні та намагався проявити себе з кращої сторони в атаці. Натомість у «МДЮСШ» U-19 виходило далеко не все задумане, адже їм трохи не вистачало реалізації. Однак, єдиний гол у першій половині зустрічі відбувся на 19-й хвилині. Завдяки зусиллям Віговського Кирила гості вийшли вперед.

В другому таймі малюнок матчу змінився, оскільки команда «МДЮСШ» U-19 стала діяти активніше та намагалась всіма можливими силами виправити ситуацію. Своєю чергою «Мир» особливо не форсував подій, хоча також марнував чудові нагоди. Зрештою господарі знайшли свій шанс, яким вдалось зрівняти рахунок у поєдинку. Малько Матвій поцілив точно у ворота - 1:1. До кінця зустрічі моментів ще було вдосталь, обидві команди показували свою активність в атаках, але реалізовувати їх нікому так і не вдавалося. Підсумковий результат залишився нічийним і перепустку до наступної стадії команди розіграли у післяматчевих пенальті. У серії пенальті успішнішими виявились гравці ФК «Мир», які й пройшли у півфінал.

FC «Old Guard» (м. Дніпро) - ФК «Оріль» (Царичанський р-н) 3:2 (1:0)

Наступного дня зустрілися «Old Guard» — «Оріль».

У першій 45-хвилинці господарі матчу взяли гру під свій контроль, правда ніяк не могли знайти шлях до воріт суперника. З іншого боку гравці «Оріль» намагались нічим не поступатись своїм опонентам, але створили менше моментів. Тривалий час обидві команди не могли себе проявити у завершальній стадії і в цьому велика заслуга захисту команд. Проте, «Гвардійці» все ж таки змогли виграти перший тайм, на 39-й хвилині Каварма Артем оформив результативний удар, вивівши свою команду вперед.

Після перерви гра вирівнялась, боротьба була динамічною та розвивалася стрімко. Вже на 50-й хвилині господарі подвоїли рахунок, забив Водяницький Микола. Але за дев'ять хвилин «Оріль» відіграли м’яча, в цьому відзначився Васько Євгеній. Та «Old Guard» були налаштовані на перемогу, і на 73-й хвилині знову вирвалися вперед. Цього разу знову забив Водяницький Микола, оформивши дубль у матчі. Далі «Орільці» кинулися рятувати матч, але всі їх потуги були марними. Лише на 88-й хвилині їм вдалося відіграти другого м’яча, завдяки голу Хмари Владислава, але цього було замало.

У підсумку 3:2 перемога «Old Guard» і у півфіналі їх чекає цікаве протистояння з ФК «Мир».

СК «Дніпро-1» U-19 (м. Дніпро) - «СтальДМЗ» (м. Дніпро) 3:1 (0:1)

Відбулась зустріч між командами «Дніпро-1» U-19 і «СтальДМЗ».

У першому таймі гра була доволі рівна, але проходила на зустрічних курсах, що не могло не радувати сторонніх уболівальників. В цьому обопільному обміні моментами більше пощастило гравцям «СтальДМЗ», коли Митченко Владислав класно пробив у ворота – 0:1. Господарі спробували швидко виправити ситуацію, але не впорались з цією задачею, оскільки це був єдиний результативний удар в першій половині гри.

У другому таймі події розвивалися дуже стрімко. «Дніпро-1» U-19 діяли першим номером та намагалась знайти шлях до воріт гостей. Проте, футболісти «СтальДМЗ» дуже непогано грали в захисті, а моментами змушували серйозно попрацювати господарів. Також варто зазначити, що обидві команди грали доволі жорстко, тому не обійшлось без непотрібних жовтих карток та чималої кількості порушень правил. Так Добреля Володимир на 68-й хвилині побачив перед собою другу жовту і червону картку, залишивши гостей у меншості. Навіть в такій непростій ситуації «СтальДМЗ» на 74-й хвилині отримала право на пенальті, але Коломоєць Михайло не зміг використати чудову нагоду подвоїти рахунок. Натомість юні гравці «Дніпро-1» U-19 наприкінці матчу просто шокували своїх опонентів трьома результативними ударами. На 78-й і 87-й хвилина Гребенюк Мирон вистрілив дублем, а на 91-й хвилині Коваленко Богдан відправив м’яч у сітку воріт, знявши всі питання у зустрічі – 3:1.

Таким чином «Дніпро-1» U-19 продовжує боротьбу в Gold Cup.

«Хлібозавод 9» (м. Дніпро) - СК «Дніпро-1» U-19-2 (м. Дніпро) 3:0

На навчально-тренувальній базі ФК «Дніпро» відбувся поєдинок між командами «Хлібозавод 9» і «Дніпро-1» U-19-2. В першому таймі команди грали на зустрічних курсах і практично без центру поля, проте, до забитого голу справа ніяк не доходила. Гості виглядали переконливіше в першій половині матчу, але захист господарів відіграв бездоганно. З іншого боку можна пригадати декілька дуже непоганих гольових нагод у «Хлібозавод 9», але перший тайм завершився з рахунком 0:0.

У другому таймі все йшло за сценарієм першого, команди високо і щільно накривали одна одну. Гравці «Дніпро-1» U-19-2 грали більш ніж переконливо, але в завершальній стадії їм не вдавалось абсолютно нічого. Господарі провели доволі непоганий тайм і мали декілька моментів, але ніяк не могли відзначитись результативним ударом. Час спливав, а рахунок не змінювався і доля зустрічі вирішилась у післяматчевих пенальті. Для «Хлібозавод 9» це вже друга «суха» гра у фінальній частині турніру і вдруге вони проходять суперників в серії пенальті. «Пекарі» забили три з чотирьох ударів. В цей час гравці «Дніпро-1» U-19-2 не забили жодного разу.

Тож вітаємо «Хлібозавод 9» з виходом у півфінал, де їх чекає зустріч ще з однією командою СК «Дніпро-1» U-19».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте