Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
19:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Женская команда СК «Днепр-1» завершила первую часть чемпионата

Женская команда СК «Днепр-1» завершила первую часть чемпионата

На зимний перерыв днепрянки ушли на 7 месте из 12 команд.

Напомним, что летом в чемпионате днепрянки стартовали очень оптимистично! Одержав несколько побед подряд, они даже лидировали в таблице!

К сожалению, потом случилось несколько досадных осечек. Да и впоследствии команда чаще испытывала поражения.

В итоге у женской команды СК в 11 играх – 4 победы, 1 ничья, 6 поражений и 7-е место в таблице. А единолично лидирует в чемпионате с 31 очком «Кривбасс». 

Финальным аккордом осенней части чемпионата стал домашний матч против одного из лидеров чемпионата, харьковской команды «Жилстрой-1». О его подробностях официальный сайт спортклуба рассказал:

«СК «Дніпро-1» – «Житлобуд-1» (Харків) 2:3 (0:1)

Результат матчу заключного туру першого етапу вже ніяк не міг вплинути на турнірне становище дніпрянок, котрі так і не зуміли пробитися до першої шістки, але все одно усі набрані точки на другому етапі рахуються, то ж протистояння проти одного з найтитулованіших клубів країни, який очолює наставник національної збірної, безумовно, було принциповим. Олена Кудзієва знову обрала схему з трьома центральними захисницями і двома активними гравчинями на флангах – Немець і Куніною.

Матч розпочався за цілком рівної гри, хоча і з невеликою територіальною перевагою харків’янок. але перший гострий момент було створено дніпрянками на 18-й хвилині зустрічі, коли голкіперка гостей зреагувала на удар Тараканової та накрила добивання Куніної. Пізніше господарки мали шанс втекти в контратаку чотири в два, але Тараканова влучила в Тюхтій, а згодом перспективний штрафний Левицька виконала у стінку.

За весь цей час харків’янки відзначились тільки двома неточними ударами здалеку, а найгостріше біля воріт дніпрянок було після стандарту, коли Пороходниченко, вибивала м’яч на кутовий головою повз дев’ятки власних воріт. Тільки на 34-й хвилині гості завдали перший влучний удар по воротах, але і він не був небезпечним для Рябовіл.

Ближче до перерви гості стали більше тиснути, заробляти стандарті і на 44-й хвилині Рябовіл зреагувала на потужний удар зі штрафного, а далі дніпрянок врятувала ще і поперечина після добивання. І все ж таки харків’янкам вдалося відкрити рахунок у першому таймі. Після кутового Панцулая підхопила м’яч у карному майданчику, обіграла двох захисниць і влучно пробила низом у ближній кут.

Другий тайм пішов на зустрічних курсах. Знову гострота виникала в основному після стандартів. Дуже небезпечний штрафний у виконанні Левицької так ніхто з партнерок і не замкнув, натомість в аналогічній ситуації біля воріт дніпрянок Хованська пробила повз стійкі. І все ж таки гострішими були спортклубівки і після тривалої атаки Тараканова відмінним пасом у розріз вивела на побачення із Славич Куніну, і краща снайперка дніпрянок переконливо скористалася своїм шансом -1:1! Але нічийним рахунок був недовгим – знову до голу у ворота господарок призвів кутовий, який тепер головою замкнула Апанащенко.

Дніпрянки одразу кидаються знову відіграватися і тепер вже Славич накриває удар Тараканової, а у наступній атаці вона забирає у руки гострий навіс Левицької. Натомість гості знову реалізували черговий стандарт – тепер штрафний удар було розіграно, і Кожукар замкнула простріл у воротарському майданчику.

Поступаючись у два м’ячі дніпрянки продовжили шукати щастя в атаці, і ось вже Славич з труднощами реагує на підступний удар Левицької зі штрафного. З хорошої позиції завдавала удар Рудь після скидання Тараканової, але в наслідок рикошету все закінчилося тільки кутовим. На 85-й хвилині Славич у карколомному стрибку перевела м’яч на кутовий після удару Кумеди під поперечину зі штрафного. Дніпрянки подають три кутові поспіль, і нарешті Аілінкій результативно замикає головою подачу Левицької -2:3!

Господарки пішли на штурм, заробляють ще кілька стандартів, але Славич реагує на удар Тараканової після подачі Левицької. А коли вже пішов компенсований арбітринею час натхненні атаки дніпрянок перервала повітряна тривога..

Після вимушеної перерви командам залишалося зіграти ще 4 компенсовані хвилини, але за цей час щось створити небезпечне дніпрянкам не вдалося. У підсумку спортклубівки завершили перший етап мінімальною поразкою».

Фото – СК «Днепр-1».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте