Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За гроші інвесторів. У Дніпрі продовжують зводити сучасні зупинкові комплекси

|«« «« »» »»|

Безпека та комфорт пасажирів під час очікування транспорту. У Дніпрі інвестори продовжують будувати сучасні зупинкові комплекси.

У 2023 році попри труднощі воєнного стану їх облаштовано 18. У планах – побудувати ще 6. Зранку п’ятниці кипить робота по просп. Героїв, 19.

«Місця облаштовуємо ті, які найбільше просили дніпряни. Раніше тут була застаріла аварійна зупинка. Повністю облаштують комплекс – місця для сидіння, відбійники, зробимо тактильну плитку та пандуси. Виконуємо й благоустрій території навколо них», – розповів начальник відділу по роботі із зупинковими комплексами КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Олексій Орєшин.

Задоволена будівництвом зупинки Тетяна Сорокіна. Жінка каже, що тут поруч є поліклініка, отже зручні зупинки потрібні на цьому місці:

«У мене проблема з ногою, треба обпертися чи сісти, поки чекаєш на транспорт. Дуже зручно буде з новим комплексом».

«Осучаснення зупинок потрібне. Буде зручно. Раніше не дуже комфортна зупинка була», – підкреслив пан Микола.

З 2017 року у Дніпрі встановили 206 нових зупинок (з них 124 – коштом міського бюджету, 82 – інвесторів).

«Також проводимо ремонти вже наявних зупинок: протягом поточного року за 3 адресами було відновлено 15 паркувальних стовпчиків, виконано асфальтування на 3 зупинках, відремонтували 5 аварійних комплексів», – підсумував Олексій Орєшин.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пенсионер  (11.11.23 11:26): Остановочные комплексы - не самая большая проблема, если честно. Лучше бы обновили подвижной состав и увеличили выпуск, чтобы по утрам можно было уехать без давки. Увы, транспорт всё хуже с каждым днём Відповісти | З цитатою
Любов  (11.11.23 07:48): Зупинка на вул. Панікахи, 91, напроти магазину Сільпо. Так було тільки при радянській владі, таке страхіття зараз маємо. Зверталися до пана Корбана, щоб також і біля переходу поряд з світлофором обладнали майданчик - але нікого це не турбує. Але ж транспорт чекати людям дуже некомфортно, якщо дощ, сніг або сильний вітер. Відповісти | З цитатою
qwe  (11.11.23 07:48): на Титова, возле восточной проходной ЮМЗ/тц Апполо - еще в августе убрали старую остановку и никто ничего не делает Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті