Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровський фотограф став героєм Вікіпедії

Дніпровський фотограф став героєм Вікіпедії

Фотограф із Дніпра Олег Бесєдін у конкурсі «Вікі любить пам'ятники» відзначився величезною кількістю завантажених фотографій та став автором ювілейного, 1500-го знімку на конкурс.

Міський сайт вже розповідав про конкурс «Вікі любить пам'ятники», присвячений фотографіям історичних та знакових об'єктів. У конкурсі 2023 року – як ніколи багато різноманітних номінацій. Взяти участь у конкурсі може будь-хто. 

До речі, сьогодні, 31 жовтня – останній день для завантаження фотографій на конкурс, про який докладніше можна дізнатися на сайті https://wlm.org.ua

І хоча конкурс ще не завершено і його підсумки не підбито, організатори вже особливо відзначили нашого земляка. Олег Бесєдін – фотограф міського управління з питань охорони культурної спадщини Дніпра.

У цьому конкурсі він бере активну участь четвертий рік поспіль. 

У 2020 році став одним із найактивніших дебютантів, завантаживши на конкурс аж 259 фотографій 86-ти пам'яток історії та архітектури. У 2021 році він став одним із найактивніших учасників номінації «Єврейська спадщина», а один із його знімків старих млинів був особливо відзначений у цій категорії фото.

Дуже активний Олег Бесєдін і у цьогорічному конкурсі. І не тому, що його місце роботи до цього зобов'язує. Як визнає сам Олег Бесєдін, передусім їм керує бажання показати всьому світу красу та незвичність об'єктів Дніпра, нашої області, України.

Про те, що його надихає для участі у конкурсі, він розповів таке:

«Дізнався про конкурс в 2019 чи 2020 році з оголошення у Вікіпедії, і тільки пізніше дізнався, що начальник мого управління входив до складу журі одного з років. Що спонукало? Мабуть, бажання поділитися, а ще це трішки нагадує змагання, в яких приємно брати участь.

Мотивація тут, мені здається, не складна. Тільки ти можеш показати та розказати про своє місто чи село, про свої улюблені місця на весь світ, зважаючи на те, що цей захід — міжнародний».

А ще Олег став автором ювілейного, 1500 фото на цьогорічний конкурс.

Організатори конкурсу зробили з нашим земляком велике спеціальне інтерв'ю, яке можна прочитати за наступним посиланням

Фото – «Вікі любить пам'ятники» та Олег Бесєдін.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті