Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпровському Будинку мистецтв відкрили яскраву виставку

|«« «« »» »»|

У Будинку мистецтв (вулиця Філософська, 23) можна насолодитися яскравістю барв на персональній виставці «Барви душі моєї» художниці Анжеліки Сльозки.

З початку Великої війни Дніпро та Будинок мистецтв стали другим будинком для багатьох творчих людей, вимушених переселенців. Для таких творців різних напрямків Будинок мистецтв надає різнобічну допомогу та допомагає їм яскраво виявити свій талант.

Це стосується і талановитої художниці Анжеліки Сльозки, яка переїхала до Дніпра з Вугледару.

Вчора у Будинку мистецтв відкрилася її перша персональна виставка, про що розповіла арт-директор Будинку мистецтв Валентина Слобода :

«Осінь – пора збирання врожаїв як на польовій, так і на мистецькій ниві. Саме зараз, коли природа дарує нам осінні барви, своїм творчим доробком ділиться з мешканцями міста художниця Анжеліка Сльозка.

Вчора у нашому Будинку мистецтв у рамках мистецького проекту «В обіймах Дніпра» відбулося відкриття її першої персональної виставки «Барви душі моєї». В теплій дружній атмосфері художницю вітали друзі, земляки з Вугледару (де вона працювала в центрі культури художником-оформлювачем), колеги по проектному інституту, художники, архітектори, журналісти, колектив Будинку мистецтв.

Запрошуємо відвідати виставку. В експозиції відвідувачі зможуть помилуватися всіма барвами, які квітнуть у душі цієї скромної майстрині. Пейзажі, натюрморти, анімалістика, яскраві квіткові мотиви представлені для огляду та замилування рукотворною красою».

Фото – Будинок мистецтв.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті