Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
05:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як проходить заміна аварійної колії на вул. Короленка

Як проходить заміна аварійної колії на вул. Короленка

У Дніпрі на вулиці Короленка розпочались роботи із заміни аварійної колії. Її 28 липня пошкодив ракетний удар рф по нашому місту. Розпочати ремонт колії раніше було неможливо через відновлювальні роботи на прилеглих будинках, також тривали заходи з укріплення пошкоджених споруд.

«На цій ділянці було пошкоджено контактну мережу та трамвайні рейки. Для зручності пасажирів роботи проходять у нічний час. Рух автотранспорту перекриватися не буде. На час виконання робіт трамвайний маршрут № 12 буде раніше закінчувати роботу. Останнє відправлення з площі Старомостової о 19:41, від заводу Металовиробів — о 20:35», — розповіла провідна фахівчиня КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Ксєнія Біляєва.

Усі роботи планують закінчити в 10-денний термін.

«Буде замінено 135 метрів трамвайної колії. Працюватимемо з 8-ї вечора до 4-ї ранку», — поділився Родіон Овезов, майстер дільниці КП «Дніпровський електротранспорт».



Gorod.dp.ua на Facebook.


Макс  (19.10.23 22:07): Дуже правильну практику стали застосовувати - проводити роботи у нічний час. Так і забудемо класику - час пік і комунальники на всю вулицю. Відповісти | З цитатою
Перехожий  (19.10.23 13:39): А коли буде мінятись колія на проспекті Свободи? Вона там давно в аварійному стані. Сподіваюсь, що обійдеться без ракетного удару для цього. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті