Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
21:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Кривом Роге открыли еще 8 детских садов

В Кривом Роге открыли еще 8 детских садов

Всего в этом городе дети занимаются в 87-ми дошкольных учреждениях.

Ситуация с детсадами на Днепропетровщине – непростая. Как уже сообщал Городской сайт, из-за угрозы обстрелов они работают только в Кривом Роге и Каменском, а днепровские мамы регулярно возмущаются тем, что им некуда деть своих малышей.

Тем временем в Кривом Роге, который регулярно подвергается вражеским обстрелам, возобновили работу еще 8 детсадов. Об этом сообщил глава Совета обороны города Александр Вилкул:

«Плюс ще 8 дитячих садків.

Навіть під час війни маленькі криворіжці мають можливість отримувати дошкільну освіту. З дотриманням норм безпеки продовжуємо відновлювати роботу дитячих садочків - вже відкрито 87 закладів, працює 303 чергові групи, їх відвідують понад 3,5 тисяч малюків. Ми розуміємо, наскільки це важливо для батьків, які працюють. До речі, приймають всіх діток – обмеження, які були з початку коли було садків мало (тільки діти військовослужбовців і тих, у кого обоє батьків працюють) знято.

З цього понеділка відкрито додатково ще 8 садочків: 5 - в Покровському, 2 - в Металургійному та 1 - у Довгинцівському районах. До кінця року плануємо, що кількість садочків збільшиться майже до 100.

Ситуація напружена, але ми не припиняємо роботу, яку розпочали торік майже з «нуля». Це облаштування укриттів, яких до війни фактично не було - ніхто й уявити не міг, що в 21 столітті окупанти будуть бомбити мирні міста і ніхто навіть у проектах при будівництві їх не передбачав. Тому зараз використовуємо всі наявні можливості, щоб облаштувати сховища. Усі вони обов'язково сертифікуються ДСНС. А працівники садків намагаються зробити так, щоб навіть укриття виглядали для дітей красиво та мирно.

Зараз місця в садках є, тому батьки можуть звернутися до керівників своїх садочків або до районного управління освіти та записати свою дитину в садок. Можливо не той, який у вашому дворі, але порекомендують інший.

Дякую всім вихователям та працівникам садків за вашу роботу та чуйне ставлення до дітей!».

Фото со страницы Александра Вилкула. 






Gorod.dp.ua на Facebook.


вот те раз...  (11.10.23 11:15): А где же туалеты в укрытиях, которые являются обязательным требованием и при отсутствии которых в укрытиях не открывают сады?
А где же водопровод, который являются обязательным требованием и при отсутствии которого в укрытиях не открывают сады?
А где же система очистки воздуха, которая является обязательным требованием и при отсутствии которой в укрытиях не открывают сады?
А где же wi-fi, из-за отсутствия которого в укрытиях запретили открывать сады у нас в городе?
Нужно иметь совсем немного мозгов, чтобы понять, что идет пиар для Вилкула перед приближающимися выборами. И плевать на людей, которые в других городах не могут детей водить в сады. Одна шайка - что регионалы, что слуги. Одни продолжают начатое другими
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте