Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
14:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Більше ніж на 50 % виконано: у Дніпрі на ж/м Перемога триває аварійний ремонт колектора

|«« «« »» »»|

У Дніпрі на ж/м Перемога триває аварійний ремонт зливової каналізації: замінюють старий колектор на новий. Вже майже виконано перший етап робіт. Бригада нині перейшла на наступну ділянку.

Для безпеки містян місце робіт огородили парканом. Цей колектор відводить воду з ж/м Перемога-4, 5, просп. Героїв, бульв. Слави та інших прилеглих вулиць, аж до самого ж/м Сокіл. Після рясних дощів тут великий обсяг води, яка не може швидко дістатися річки, оскільки старий колектор, який будувався ще за радянських часів, малого діаметру.

«Коли було багато води, він переповнювався, отже підтоплювалися дворові території. Окрім цього, колектор потребував вже ремонту: були пошкодження арматури, пісок, мул. Аби усунути проблему, замінюємо наявну трубу на нову з більшим у десять разів діаметром. Біля річки роботи вже майже завершені. Залишилось виконати благоустрій. Нині ремонтна бригада перейшла до наступної ділянки поруч.

Загалом буде відремонтовано 195 метрів колектора. Він має прямокутну форму з параметрами 5,5 на 2 метри. Це дозволить забезпечити максимально надійне водовідведення. Роботи виконані більше ніж на 50 %. До кінця року планують закінчити», – каже Олексій Самілик, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР. Він 26 вересня чергує по місту.

Працювати тут нелегко, бо є підтоплення як з річки, так із заболоченої території, що поруч. Каже заступник начальника КП «УРЕА» Михайло Ступак.

«Протягом усього ремонту доводиться відкачувати воду, аби проводити роботи. Зараз вже працюємо на прямій ділянці, а відтак – роботи просуваються швидше. Нині краном улаштовуються ланки залізобетонного колектора на підготовлену бетонну основу. На цьому місці, де було болото, росли аварійні дерева. Їх видалили, аби своїм корінням вони не ламали колектор», – роз'яснує Михайло Ступак.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті