Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
14:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Днепр-1» вышел в полуфинал Кубка Украины

«Днепр-1» вышел в полуфинал Кубка Украины

Женская команда днепровского клуба в четвертьфинале Кубка обыграла на выезде киевское «Динамо» 2:0.

Напомним, что в этом сезоне возобновлено проведение Кубка Украины по футболу.

Мужская команда стартует в 1/8 финала в конце сентября на выезде в Житомире с «Полесьем».

А вот девушки СК уже пробились в полуфинал турнира:

Подробней об этом рассказала пресс-служба  СК «Днепр-1»:

«Кубок України серед жінок. 1/4 фіналу.
«Динамо» (Київ) – СК «Дніпро-1» 0:2 (0:2)
«Дніпро-1»: 12.Рябовіл, 7.Синько, 5.Вакуленко (21.Пороходніченко,68), 29.Аілінкій, 10.Аслаханова (77.Тараба,68), 8.Кумеда, 25.Куніна. 17.Рудь (11.Новосельська,33, 15.Жукова.85), 2.Левицька (кап), 71.Тюхтій (22.Логвінова,46), 91.Тараканова.

Голи: Тараканова (42), Аілінкій (45)

Гостьовий чвертьфінальний поєдинок Кубка країни проти динамівок Києва спортклубівки розпочали досить активно. У стартові 6 хвилин дніпрянки двічі загрожували суперницям – спочатку Аілінкій пробила трохи вище поперечини, замикаючі головою навіс з кутового, а у наступній атаці Тараканова пробила поруч із ближньою дев’яткою. Ближче до середини тайму гра вирівнялася, без особливих моментів, хоча перспективні підходи були у обох команд.

Щоб освіжити гру у нападі ще у першому таймі Олена Кудзієва випустила Новосельську. У підсумку активні дії дніпрянок, котрі регулярно застосовували високий пресинг, змусили помилитися суперниць. Тараканова перехопила передачу захисниці «Динамо» неподалік карного майданчику, трохи просунулась вперед і завдала невідпорного удару у нижній кут – 1:0 попереду СК «Дніпро-1»! Але на цьому спортклубівки не зупинилися. Після довгої передачі за штрафного Левицької Аілінкій виграла боротьбу у голкіперки «Динамо» і спокійно спрямувала м’яч у порожні ворота -2:0 за такого рахунку дніпрянки пішли на перерву.

На початку другого тайму динамівки провели гостру атаку, в результаті якої Рябовіл ногою відбила удар суперниці, але після цього спортклубівки повністю продовжили контролювати події на полі, створюючи біля воріт киянок гострі моменти. Кумеда неточно била через себе, Новосельська пробивала вище воріт з хорошої позиції, а на 51-й хвилині тільки поперечина врятувала господарок від третього голу після удару Кумеди. Були ще моменти у Тараканової і Куніної, яка пробивала у ближній кут з близької відстані. Киянки протягом другого тайму відзначились хіба що неточним ударом Дружченко з непоганої позиції на 68-й хвилині гри, а в іншому спортклубівки мали беззаперечну перевагу і абсолютно заслужено здобули путівку у півфінал Кубка України – перший в своїй історії!».

Фото – СК «Днепр-1». 


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте