Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
11:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Директор «СК «Днепр-1» раскрыл секреты и ближайшие планы команды

Директор «СК «Днепр-1» раскрыл секреты и ближайшие планы команды

Коммерческий директор спортклуба Вячеслав Фридман откровенно рассказал о проблемах, связанных с поисками нового главного тренера, убытках клуба из-за вылета из еврокубков и тревогами, связанными с возвращением команды в Днепр.

«Днепр-1» установил уникальный антирекорд, который невозможно превзойти. В течение одного сезона команда поочередно вылетела из трех еврокубков, из-за чего уже потеряла около 5 миллионов евро. 

Команду был готов возглавить испанский тренер Гонсало Гарсия, но все изменилось после прилета вражеской ракеты в днепровский автовокзал.

Вылетев из еврокубков, команда возвращается в Днепр, где и будет дальше проводить игры чемпионата и Кубка страны. Но многие игроки этого боятся.

Об этом и многом другом журналисты сайта «Украинский футбол» Александру Петрову откровенно рассказал коммерческий директор СК «Днепр-1» Вячеслав Фридман:

«– В’ячеславе Євгеновичу, Дніпро-1 остаточно поховав надії пробитися до групового раунду третього за рангом європейського турніру й сезон 2023/24 проведе в суто внутрішніх змаганнях. Засмучені? Яка зараз ситуація усередині команди?

– Буду відвертим: на сьогоднішній день ‒ погана. Ми не очікували, що не зможемо пройти таку команду, як Спартак (Трнава). Розуміли, що залишилися без тренера, але, незважаючи на цю обставину, всі були налаштовані по-бойовому. Хотіли пройти далі – пробитися у груповий турнір Ліги конференцій і заробити гроші на сезон. 

– Якої суми не дорахувалась команда, припинивши участь у єврокубках? 

– У Лізі конференцій, з урахуванням бонусів за перемоги, тощо, ‒ близько 5 мільйонів євро. Це я говорю на підставі досвіду минулої участі команди у подібному турнірі. 

– Яка основна причина відмови Гонсало Гарсії та його тренерського штабу? 

– Просто всі ці люди злякалися їхати сюди. Нещодавні прильоти у Дніпрі, що зруйнували автовокзал, усе перекреслили. До цього в СБУ припав удар – це центр міста. Весь світ занурений в Інтернет, люди дивляться телевізор, читають газети. Усі все бачать і про все знають. Гарсія вагався, розмірковував – туди, сюди… Саме в цей час стався приліт ракети, що стало визначальним у прийнятті їм рішення.

– Де далі базуватиметься СК Дніпро-1? 

– Після гри з ЛНЗ команда повертається до Дніпра. Будемо базуватися у рідному місті, проводити ігри чемпіонату і Кубку на Дніпро-Арені. Футболісти, звичайно, нервують. Непроста ситуація. 

– А як легіонери, їдуть з командою до Дніпра? 

– Бразильці всі їдуть. Бланко – вагається, переживає, навіть більше не від того, що щось прилетить, а з особистих питань. У нього сім’я живе в Барселоні, і якщо у нас, наприклад, буде кілька днів вихідних, як йому добиратися до Іспанії? 

Є і наші українські хлопці, які родом не з Дніпра, ‒ вони теж дуже хвилюються і нервують, я не буду їхніх прозвищ називати. Місцеві хлопці ‒ їм простіше, вони знають ситуацію у місті, проте нервують і вони. Прижилися усі вже в Ужгороді, а зараз треба переїжджати. 

Загалом непроста ситуація. Та й тренера команда поки що немає. За ці дні будемо щось вирішувати. Можливо, курс візьмемо на український вектор. Може, тимчасово запросимо якогось тренера. Подивимось. 

– Ви сказали, що можете обрати український вектор. Тоді таке питання. Чи розглядаєте ви варіант повернення в Дніпро-1 Дмитра Михайленка? 

– Ми розглядаємо усі варіанти. Михайленко – наш, дніпровський. Але він сидить то на Кіпрі, то… Давайте так казати: Михайленко розглядається серед кількох кандидатів.

– А Скрипник? 

– У Скрипника, Григорчука чинні контракти зі своїми клубами. Ну, якщо я зараз скажу вам, що Скрипника, наприклад, в Дніпрі не буде, а він з’явиться? Звідки я знаю? Щось будемо думати, вирішувати. 

– Якщо Йовічевич припинить роботу в Саудівській Аравії, чи не розглядаєте варіант його повернення? 

– Ні. Якщо людина одного разу зрадила, навіщо її знову запрошувати? У нас із Йовічевичем погані взаємини. Ми з ним судимось».

Полную версию интервью можно прочесть по этой ссылке.

Фото – Украинский футбол. 




Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (04.09.23 13:46): Пора закрывать этот проект. Не годится ИВК во владельцы футбольных клубов. Один "Днепр" угробил, второй - толком и не создал.
Лучше пусть продолжает афёры в банковской сфере. У него это получается лучше.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте