Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Укриття медичного університетту цілком безпечне та має все необхідне для перебування 200 людей

|«« «« »» »»|

Черговий по місту перевірив укриття Дніпровського державного медичного університету (площа Соборна, 2).

«Це укриття цілком забезпечує потреби медичного університету. Тут створено такий графік навчання, при якому можуть поміститися працівники університету, студенти, перехожі. Це укриття розташоване в приміщенні колишнього тиру, тому є цілком безпечним. Тут може поміститися 200 осіб», – сказав Артем Нідєлько.

В укритті є запаси технічної та питної води, санвузли, шанцевий інструмент та додатковий аварійний вихід. А ще освітлення, генератор, вайфай тощо. Усього в медичному університеті є 3 укриття у різних корпусах. Усі вони працюють цілодобово і готові приймати дніпрян під час повітряних тривог.

«Наступного тижня ми розпочинаємо курси базової невідкладної допомоги для викладачів кафедр. Кожне укриття забезпечимо ще більшою аптечкою. Там будуть і турнікети, і мішок Амбу. Такий набір дозволить надавати домедичну допомогу як студентам, так й усім іншим містянам», – додав перший проректор Дніпровського державного медичного університету Ігор Шпонька.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті