Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі тривають ремонти аварійних дитячих та спортивних майданчиків

|«« «« »» »»|

1 вересня черговий по місту перевірив ремонти аварійних дитячих та спортивних майданчиків за низкою адрес. Перша – вул. Кедріна, 56.

«Місцеві мешканці на прийомі міського голови Бориса Філатова попросили відремонтувати майданчик. Оновили тут все дитяче обладнання, уклали гумове покриття. Нині залишилося встановити лави, пісочницю і завезти чистий пісок», – прокоментував директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

Поряд з оновленим майданчиком залишилися ще старі елементи. Мешканці не захотіли, аби працівники їх демонтували.

На майданчику по бульвару Слави, 52 оновлення елементів ще триває. Тут замінили тренажери та потурбувалися про безпеку на підлозі.

«Згадані майданчики не відповідали нормам, були вже небезпечні. Замінили обладнання, улаштували гумове покриття, яке подобається містянам. Тут можна займатися і не травмуватися. До кінця року плануємо відремонтувати понад 70 аварійних майданчиків. Усе залежатиме від фінансування. Роботи тривають», – говорить черговий по місту, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської радиАртем Нідєлько.

З початку року у Дніпрі вже оновили 44 комплекти дитячого та спортивного обладнання. На вересень у планах ремонт ще 9 об’єктів, які становлять небезпеку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Включите мозг  (02.09.23 11:46): Деньги доя армии нужны, а не для этого Відповісти | З цитатою
йцукен  (01.09.23 23:56): а чего не в ноябре) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті