Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як правильно подати документи для отримання компенсації за встановлення індивідуального опалення

Як правильно подати документи для отримання компенсації за встановлення індивідуального опалення

У Дніпрі триває прийом документів для отримання компенсації за встановлення індивідуального опалення. Це стосується мешканців 1056 будинків. У 2021 році рішенням міськради їх перевели на індивідуальну систему опалення.

Тоді обладнання дніпряни мали встановлювати власним коштом.

Зараз запрацювала програма грошової компенсації. Заявки на отримання відшкодування подав уже 271 мешканець.

«Більшість заяв на отримання компенсації вже схвалена, решта відправлена на доопрацювання через неповний пакет документів. Для отримання компенсації мешканець має написати заяву до департаменту житлового господарства, додати до неї ксерокопію паспорта, ідентифікаційного коду та згоду на обробку персональних даних. Також надається довідка про відсутність заборгованості за всіма комунальними службами, акт виконаних робіт, платіжний документ, який підтверджує факт встановлення обладнання та реквізити картки, куди буде перерахована компенсація», – зазначила Ольга Шастун, начальниця відділу з реформування житлової політики департаменту житлового господарства ДМР.

Одна з найчастіших помилок при наданні документів на отримання компенсації – квитанція, в якій обов'язково має бути: найменування придбаного, його кількість, ціна за одиницю товару та загальна вартість. Якщо оплата проводилася через банк, то в рядку «призначення платежу» мало бути зазначено за який товар цей платіж.

«Надати документи для отримання відшкодування можна за адресою департаменту житлового господарства ДМР (вул. Воскресенська, 16, каб. № 4). Також ми консультуємо мешканців за телефоном: (056) 778-12-19. Є можливість дистанційно перевірити чи правильно заповнені документи, надіславши їх на електронну адресу департаменту [email protected]», – каже Ольга Шастун.




Gorod.dp.ua на Facebook.


ОГПУ  (30.08.23 01:18): Документы поданы в декабре 2021 года, 30 августа 2023 года - денег нет, ждем еще 1.5 года... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті