Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

6 укриттів позашкілля готові на 100%, ремонти тривають ще у 9 закладах

|«« «« »» »»|

Чергова по місту перевірила, як облаштовують укриття у закладах позашкілля. За дорученням міського голов Бориса Філатова продовжує оснащувати найпростіші укриття, які підпорядковані місту.

Нині оновлення укриттів триває і у закладах позашкілля. Одно з таких по просп. Поля 70-А.

«Зараз тут йдуть уже фінальні роботи по ремонту укриття та підготовки його до навчального року. Були замінені повністю труби теплопостачання, труби водопостачання, повністю замінили труби каналізації, а також водовідведення. Крім цього, тут ми облаштували додатковий аварійний вихід», - коментує директор Міської станції юних техніків Олександр Луценко.

Нині у Дніпрі 6 укриттів на базі закладів позашкілля готові на 100%. Вони повністю укомплектовані. Їх обладнання розраховане на безперервне перебування людей впродовж не менше 48 годин. Всі ці укриття мають місця для сидіння, ємності з питною водою, резервне штучне освітлення та електроживлення, вогнегасники, аптечки із засобами надання медичної допомоги, засоби зв’язку та оповіщення, шанцеві інструменти.

«В цілому, ми готуємо на базі закладів позашкільної освіти 15 укриттів, 6 із них вже з актами ДСНС. У решті укриттів тривають фінішні ремонтні роботи. А саме, встановлюють автоматичну пожежну сигналізацію та системи вентиляції. Тож поступово у нас виходить, що кожен тиждень ми маємо нові акти і маємо надію, що на 15 вересня у нас буде 15 актів від ДСНС», - прокоментувала директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Дар’я Біла, яка 28 серпня є черговою по місту.

Також вона перевірила вже готове укриття у закладі позашкілля, що за адресою вул. Набережна Перемоги, 5.

«Сьогодні ми з вами в укритті і бачимо, що тут досить людно. Якраз ми маємо повітряну тривогу, і дуже зручно, що є багато місця, і воно розділене на кілька зон. Це укриття одне з перших, яке отримало акт ДСНС. Тут від початку приміщення вже було непогано обладнане. Тому нам довелося дещо його доопрацювати, а саме, встановити додаткове живлення на випадок відключення основного світла, генератор, зробити запаси питної води» - прокоментувала Дар’я Біла.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті