Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
07:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Пять игроков СК «Днепр-1» вызваны в сборные Украины

Пять игроков СК «Днепр-1» вызваны в сборные Украины

Двое игроков будут представлять честь клуба в молодежной сборной, еще трое – в юношеской.

Об этом в пресс-службе спортклуба сообщают:

«Наступний відбірний цикл чемпіонату Європи молодіжна збірна України (гравці 2002 року народження й молодші), яку очолив іспанець Унаї Мельгоса, розпочне 12 вересня домашнім матчем проти команди Північної Ірландії. Ця гра відбудеться у Словаччині, на полі Національного тренувального центру Попрада (початок — о 19.30 за київським часом). Також у групі F, окрім цих двох збірних, виступатимуть Англія, Сербія, Азербайджан та Люксембург.

Додамо, що в межах підготовки до старту у кваліфікації Євро-2025 (U-21) синьо-жовті проведуть спаринг із молодіжною збірною Німеччини. Поєдинок відбудеться 8 вересня на «Людвігспаркштадіоні» в Саарбрюкені (початок — о 19.15 за київським часом).

Головний тренер синьо-жовтих Унаї Мельгоса назвав імена 23-х виконавців, викликаних на вересневий збір. Серед них і два гравці СК «Дніпро-1» – голкіпер Яків Кінарейкін і півзахисник Валентин Рубчинський. На рахунку Кінарейкіна 1 матч за молодіжну збірну України (голів не пропускав), а Рубчинський двічі зіграв за молодіжку.

Одразу три гравці СК «Дніпро-1» U-19 отримали виклик до юнацької збірної України (2006 рік народження і молодше) – це захисник Данило Гаража і півзахисники Данило Хан і Денис Жданов.

Юнацька збірна U-17 U-18 з 6 по 10 вересня братиме участь у традиційному турнірі Вацлава Єжека, де зустрінеться із командами США, Туреччини і Словаччини.

Щодо національної збірної України, то капітан спортклубівців Олександр Сваток і віце-капітан команди Олександр Піхальонок потрапили до резервного списку гравців, які готуватимуться до кваліфікаційних матчах Євро-2024 проти Англії (9 вересня у Вроцлаві) та Італії (12 вересня в Мілані)».

Фото СК «Днепр-1». 


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте