Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міськрада Дніпра замовила позашляховик Toyota Land Cruiser за 2,13 млн грн

Міськрада Дніпра замовила позашляховик Toyota Land Cruiser за 2,13 млн грн

КП «Міське управління справами» Дніпровської міської ради 12 липня за результатами тендеру замовило позашляховик Toyota Land Cruiser за 2,13 млн грн.

Про це стало відо з відповідного тендеру у системі Prozorro.

До осені у Дніпро мають поставити позашляховик Toyota Land Cruiser 150 2.755 Wagon A/T Z5 у комплектації Elegance. Він має дизельний двигун об’ємом 2,8 л, автоматичну коробку передач, системи безпеки, сім подушок безпеки, клімат-контроль, круїз-контроль, камеру заднього виду, підігрів передніх сидінь, лобового і заднього стекол, дзеркала з підігрівом та складанням тощо.

Додатково він буде обклеєний затемнюючою та антигравійною плівками і матиме зимову гуму та килимки в салон і багажник. Також у вартість враховані чотири технічних обслуговування силами авторизованих сервісних компаній продавця з урахуванням вартості, матеріалів, робіт і послуг. Гарантійний строк становитиме три роки або 100 тис км пробігу.

Победила в тендере фирма "Алмаз Мотор, ЛТД". У торгах також брало участь ТОВ "Преміум Мотор".

КП «Міське управління справами» обслуговує автомобілями службові поїздки керівного складу Дніпровської міськради, її виконкому і виконавчих органів. За даними активістів, за каденції мера Бориса Філатова «Міське управління справами» закупило 14 автівок.

Gorod.dp.ua на Facebook.


злоиии  (20.07.23 23:59): уху ели они вкрай наши… Відповісти | З цитатою
Водитель транвая  (20.07.23 18:37): Да у нас прекрасные дороги. Зачем покупать внедорожник? Таврию подержанную... Відповісти | З цитатою
Без паники  (20.07.23 11:17): Наверно для военных купили. передадут на фронт.чьо непонятно?..а то щяс начнется в комментах срач..ясно же на фронт передадут.. Відповісти | З цитатою
111  (20.07.23 10:24): Всё о народе думают, чтобы не стыдно избирателям было за машины, на которых слуги народные ездят. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті