Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

НАБУ розшукує колишнього Дніпровського суддю, якого засудили до 11 років в`язниці за хабар

НАБУ розшукує колишнього Дніпровського суддю, якого засудили до 11 років в`язниці за хабар

Національне антикорупційне бюро України розшукує колишнього суддю Бабушкінського районного суду Дніпра Леонова Андрія.

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті НАБУ:

НАБУ розшукує колишнього суддю Бабушкінського районного суду м. Дніпра у кримінальному провадженні №42018000000000814 від 04 квітня 2018 року, обвинуваченого у проханні службовою особою надати неправомірну вигоду в особливо великому розмірі та одержанні неправомірної вигоди у великому розмірі, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

У березні 2023 року колегія суддею Вищого антикорупційного суду визнала винним колишнього суддю Бабушкінського райсуду Дніпра, ухваливши йому суворий вирок.

Екс-суддя визнаний винним в отриманні хабара у розмірі 15 тисяч доларів (всього запитував 30 тисяч у е) за винесення «необхідного» вироку в даній справі.

ВАКС призначив обвинуваченому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посаду судді строком на 3 роки та з конфіскацією всього майна, що належить йому на праві власності.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Татьяна  (12.08.23 14:03): Мдаа, помню я этого судью, у меня он был, где то вроде показал профессиональную заинтересованность ,... но по итогу
"пошел навстречу платежеспособным абонентам"😆опустив адвокатские запросы , прикрыв уголовно наказуемые факты их подлога по документам, верить судьям Бабушкинского суда, города Днепр абсолютно нельзя, от слова совсем... удивительно то , что зная всю эту систему, НАБУ не предусмотрело возможность этого загадочного " исчезновения судьи Леонова...удивительно😆😆
Відповісти | З цитатою
Вера  (01.07.23 23:13): Ну, да...арестовать после суда или до суда не успели,имущество никакой умный))), находящийся на госслужбы на себя не записывает... Посадят, его ещё и кормить за счёт налогоплательщиков, а потом по УДО через 3 года выйдет и опять в судьи пойдет)))
Вот за что я люблю наш суд, за то что наш суд самый гуманный суд в мире:)
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Не "патриот" - не идиот  (30.06.23 12:36): Бывшая судья Овчаренко "исчезла" после приговора, этот тоже "исчез"... А меру пресечения в виде содержания под стражей (особенно, после вынесения приговора) украинское "правосудие" не знает? Или знает, но только для пенсионеров, рассказывающих, как не так уж и плохо было при СССР? Відповісти | З цитатою
шут  (30.06.23 09:31): Його честь десь спочивають в теплій країні!!! А може вони під Бахмутом? Методику лікування суддівської хвороби було розроблено Герард Давидом наприкінці 15 століття!!! Беріть і користуйтесь!!! АЛЕ______!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті