Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Стадіон у парку Гагаріна перетворили на театр абсурду

Стадіон у парку Гагаріна перетворили на театр абсурду

Жителі Дніпра дивуються парадоксам покосу трави у місті: на стадіоні парку Гагаріна схили від трави повністю викосили, а на полі залишили бур'янів до пояса.

Незважаючи на Велику війну та пов'язані з нею проблеми, траву та бур'яни на клумбах, газонах, у парках та дворах Дніпра – періодично скошують.

Але не всім городянам подобаються, як і де проводяться такі роботи.

Навесні екологи та активісти протестували проти викошування рідкісних трав'яних газонів у парках міста.

Також городяни не раз звертали увагу на тотальне, під корінь, скошування трави там, де вона могла зеленіти і радувати око.

Як то кажуть, скільки людей – стільки й думок…

Але часом логіку комунальних працівників справді вкрай складно зрозуміти.

Свіжий приклад – стадіон ДНУ у парку Гагаріна. На ньому повністю скосили траву на схилах. Там, де це було набагато важче зробити і трава спокійно могла б рости і далі.

А ось на полі рослинності - майже до пояса!

На цей парадокс у групі Urban Dnipro Community звернув увагу Mavid Kovalsev, поставивши наступне питання:

«ТЕАТР АБСУРДУ

Парк Гагаріна. ДНУ.

Викосити схили над стадіоном, але на самому спортивному полі залишити траву по пояс. Продовжуйте».

Його подив поділяють багато городян...

Фото зі сторінки групи Urban Dnipro Community.

Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (28.06.23 10:41): Давайте начнем с базового. Неровные поверхности и поверхности с большим кол-вом препятствий косят ручными газонокосилками. Поле стадиона стараются косить колёсной косилкой, поскольку только она обеспечивает одинаковый уровень травы после покоса. Что бывает, когда начинают косить стадион ручной газонокосилкой можете посмотреть в недавней теме как "активисты"-вредители убирали стадион Авангард. Поле просто изуродовано, где с корнем траву повырывало, где кусты остались в виде кочек.

А как будут делать здесь - так вы спросите. Или дождитесь хотябы завершения работ на склонах. И тогда уже либо будете кричать, что "склоны скосили, а поле не тронули" (если не перейдут на покос стадиона) или увидите как будут поле приводить в порядок.

Что за "активисны"... один перед другим стараются "сенсацию" найти на ровном месте. Вы б так руками работали, как языком. Или хоть людям поведайте на какие доходи живете - пусть и люди так смогут зарабатывать
Відповісти | З цитатою
Гость  (28.06.23 10:23): Что мне подсказывает, что протаскивается нарратив , о том что люди тупые не умеют пользоваться стадионом и следовательно он им как бы не совсем нужен. И пришло самое время облагородить место и с заботой о людях построить ЖК . Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті