Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
07:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні зміниться порядок продажу препаратів в рамках програми «Доступні ліки»

В Україні зміниться порядок продажу препаратів в рамках програми «Доступні ліки»
фото ua.depositphotos.com

В Україні з 1 липня лікарські засоби, що входять до програми "Доступні ліки", продаватимуть тільки за електронним рецептом.

Про це повідомляє Держлікслужба. Норма щодо відпуску ліків за електронним рецептом буде застосовуватися по всій країні за винятком прифронтових територій.

"Починаючи з 1 липня норма, згідно з якою "доступні ліки" відпускатимуться лише за електронним рецептом, повертається. Паперовий рецепт в рамках програми "Доступні ліки" продовжить діяти лише на тимчасово окупованих, прифронтових територіях і територіях, де ведуться активні бойові дії", - пояснюється у повідомленні.

Там додали, що на всій території України на прохання пацієнта лікар може додатково роздрукувати інформаційну довідку, в якій будуть дані про рецепт.

Програма "доступні ліки"
Держпрограма поширюється більше ніж на 400 лікарських засобів. Ліки, що входять до програми, пацієнт може отримати безоплатно або з частковою оплатою.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Руслан  (12.07.23 09:36): Беспредел и разводилово.
Каждый имеет право требовать обработки его персональных данных в удобной ему форме. Мне вот удобно на бумажных носителях.
И ваши, навязываемые электронные медицинские карты и эл. рецепты нафиг мне не нужны.
Что написано пером не вырубить топором. И!- Рукописи не горят.
А как обрабатываются электронные данные и когда и каким третьим лицам с какими целями передаются, я проконтролировать не могу.
Теперь степень честности чиновников и всех прочих причастных очень сомнительна! Так что прекращайте нарушать ЗАКОН и НАВЯЗЫВАТЬ эл. рецепты, Дию и проч. сомнительные вещи!
Відповісти | З цитатою
Док  (12.07.23 08:23): Вонь фенолами по ночам 03:00 на Нагорке это нормально? Відповісти | З цитатою
Веталь  (29.06.23 09:46): а как презики, тоже нада рицепт Відповісти | З цитатою
ezh  (27.06.23 18:46): Может кто объяснить как работает электронный рецепт ? У аптек появляется доступ к базе выписанных рецептов ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
у власти враги  (27.06.23 17:21): иначе не объяснить эти все изменения, усложняющие жизнь простым людям в и без того нелёгкое время Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті