Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
22:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Лесі Українки водій Daewoo збив чоловіка на переході: що вирішив суд

У Дніпрі на Лесі Українки водій Daewoo збив чоловіка на переході: що вирішив суд

12 грудня 2022 року, близько 8:25, на проспекті Лесі Українки сталася ДТП. Там Daewoo Lanos збив чоловіка, який йшов по переходу. Він отримав чисельні травми. Водій одразу відвіз його до лікарні.

Суд встановив, що чоловік грубо порушив ПДР. У суді водій свою вину визнав повністю. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень. Згідно з дописом в реєстрі, водій рухався вулицею Філософською в напрямку проспекту Лесі Українки. В цей час пішохід йшов по нерегульованому пішохідному переходу. Водій перед поворотом на проспект не надав дорогу пішоходу і збив його.

Чоловіка визнали винним. Йому призначили покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортом на два роки. На підставі статті 75 ККУ водія звільнили від відбування основного покарання (якщо він протягом 2 років іспитового строку не скоїть нового злочину). Також з нього стягнули 100 тисяч гривень на відшкодування моральної шкоди потерпілому і 37 500 гривень (витрати на правову допомогу).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


гость  (16.06.23 12:44): если постоянно выпускают водителей, которые сбивают пешеходов, не пора ли просто огласить прейскурант на сбитие пешехода? Чтобы сбил, оплатил и поехал дальше Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті