Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі хлопець викрав ВАЗ, щоб покататися з дівчатами

У Дніпрі хлопець викрав ВАЗ, щоб покататися з дівчатами

14 червня на 102 надійшло повідомлення про викрадення автомобіля в Індустріальному районі Дніпра. Заявник розповів, що напередодні залишив свій ВАЗ біля під'їзду будинку, а вранці не знайшов його.

Під час патрулювання на Набережній Заводській один із екіпажів помітив вказану автівку на АЗС. За кермом перебував 20-річний чоловік, а в салоні двоє дівчат 16 та 20 років.

Під час перевірки виявилося, що вночі чоловік відчинив вказане авто, з'єднав дроти запалювання та, за його словами, поїхав гуляти містом разом зі своїми товаришками.

Поліцейські помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння та запропонували йому пройти медогляд. Втім, він відмовився. На громадянина патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) та постанову за ч.5 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право) КУпАП.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування усіх обставин події.

Gorod.dp.ua на Facebook.


обыватель  (15.06.23 14:54): Так а вмятина на капоте - это, случаем, не последствия катания? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті