Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина отримала 40 тонн води від двох областей, 15 водовозів від 6 областей їдуть до регіону

|«« «« »» »»|

Ще до 15 водовозів прибудуть на Дніпропетровщину – із Кіровоградської, Тернопільської, Волинської, Вінницької, Чернівецької та Хмельницької областей. Три з них – вже сьогодні, 15 червня.

Всі вони відправляться до Нікополя, щоб покращити логістику підвозу води місцевим, повідомляє голова області Сергій Лисак:

Цю систему продовжуємо налагоджувати у всьому районі, який потерпає через обміління Каховського водосховища. Загалом там працюють понад 60 водовозів. Туди вже прибуло 24 цистерни – по 60-70 тонн кожна. Бутильовану воду щодня передають благодійники.

Постійно збільшується й кількість пунктів роздачі – на зараз їх вже 169.

14 червня Дніпропетровщина одержала 40 тонн питної води для Нікополя від Полтавської та Чернівецької областей. Вантаж надійшов завдяки головам обласних рад – Олександру Біленькому та Олексію Бойку, повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті