Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відвідав Дніпропетровщину

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відвідав Дніпропетровщину

10 червня на Дніпропетровщину відвідав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. Його президент призначив керівником робіт із ліквідації наслідків теракту на Каховській ГЕС.

Голова Дніпропетровщини Сергій Лисак разом із міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком побували на Нікопольщині. Зустрілися з керівниками міст та об'єднаних тергромад, щоб з перших вуст почути про найбільші труднощі, які завдало руйнування терористами Каховської ГЕС.

Рівень води у водосховищі продовжує падати. На даний момент наповненість трохи більше 10 метрів. Без води 6 громад Нікопольського району та 2 – Криворізького.

Наразі у всіх населених пунктах відпрацьовано механізм забезпечення населення питною та технічною водою. Її доставляють усім, чим тільки можна. Цистернами, водовозами, пожежними машинами. Їдуть у постраждалі райони й десятки фур із бутильованою водою. Обласна влада спільно з місцевою владою, комунальними підприємствами, ДСНС, бізнесом, міжнародними організаціями налагоджує логістику. Паралельно шукають можливі місця для буріння свердловин.

Під постійним контролем – екологічна ситуація, стан повітря та води, пожежна безпека, електропостачання.

Ігор Клименко особисто проінспектував Нікопольський водозабір.

Основний меседж для Нікопольщини: це наші люди і вони не залишаться віч-на-віч із проблемою. Нею опікуються на рівні держави.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті