Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
08:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Европе состоялась премьера фильма, созданного в Днепре

В Европе состоялась премьера фильма, созданного в Днепре

На кинофестивале в Германии «FullDome Festival Jena 2023» с большим успехом прошла европейская премьера фильма «Украинский космос».

Этот фильм был создан днепровским Planetarium Noosphere на основе картин известного украинского художника Олега Шупляка. О премьерном показе этой работы в Днепре Городской сайт ранее уже сообщал.

А теперь с этим фильмом познакомились и в Европе.

Вот что об этом рассказала менеджер Днепровского Планетария Юлия Прибиткова:

«Європейська прем’єра фільму «Український космос» на FullDome Festival Jena 2023.

Відбулася світова прем’єра повнокупольного фільму «Український космос», створеного командою Planetarium Noosphere на основі картин відомого українського художника - Олега Шупляка

Показ фільму «Український космос» відбувся в рамках всесвітньо відомого фестивалю повнокупольних фільмів у місті Єна (Німеччина) — FullDome Festival Jena 2023.

Фільм пройшов надзвичайно суворий відбір і був включений до конкурсної програми фестивалю FullDome Festival Jena 2023! Знаковим є те, що світова прем’єра фільму «Український космос» відбулася у Планетарії міста Єна.

Planetarium Noosphere — єдиний представник України на цьому заході, і те, що Україну представили таким особливим фільмом, який змушує поглянути на зоряне небо крізь призму багатовікових традицій і побачити його таким, яким його бачили наші пращури у сиву давнину!

В такий спосіб команда Planetarium Noosphere змогла українську культуру і цінності, які боронить український народ, показати ближчими й зрозумілішими для глядачів з усього світу, і це — справжня перемога і найважливіша нагорода!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте