Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У районі коси на ж/м Перемога ремонтують зливовий колектор

У районі коси на ж/м Перемога  ремонтують зливовий колектор

Аби не було підтоплень. Місце ремонту огородили парканом.

На ж/м Перемога (бульв. Слави, в районі мосту на косу) комунальники розпочали ремонт зливової каналізації. Замінюють існуючий колектор на новий. Місце ремонту для безпеки мешканців огородили парканом.

Цей колектор відводить воду з ж/м Перемога-4, 5, проспекту Героїв, бульвара Слави та інших прилеглих вулиць, аж до самого ж/м Сокіл. Після рясних дощів тут великий обсяг води, яка не може швидко дістатися річки, оскільки колектор, який будувався ще за радянських часів, малого діаметру. А відтак, коли багато води, він переповнюється, і підтоплюються дворові території.

Аби цілком усунути проблему, омунальники виконують ремонт колектору — міняють існуючу трубу на нову з більшим у десять разів діаметром. Роботи розпочаті біля р. Дніпро, а далі вони просуватимуться до вул. Набережна Перемоги. Місце ремонту огородили парканом для безпеки людей, оскільки тут риють котлован. І щоб ніхто не травмувався, особливо у темний час доби. Як тільки поміняють трубу, комунальники упорядкують територію і приберуть паркан.

"Підкреслюю, що нічого будувати не збираємося. Проводимо тут лише підземні роботи, аби не було підтоплень територій. Цю ділянку плануємо закінчити за два-три місяці, а загалом роботи по цьому колектору — до кінця року», — зазначив заступник начальника комунального підприємства «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» Михайло Ступак.
Він також додав:
«Більш того, технічний стан колектора вже потребував ремонту. Є пошкодження арматури, пісок, мул. Тож усі недоліки усунемо і колектор працюватиме належним чином».







Gorod.dp.ua на Facebook.


Олег  (13.05.23 23:31): интересно а филатов возле цирка коллектор закончил? Или там тяжелый случай, как например парк Дубинина Відповісти | З цитатою
Борцуны  (13.05.23 21:53): С Филатовым завтра на 12:00 призывают всех выйти под этот забор и не допустить( чего не допустить пока не придумали) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті