Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

БК «Прометей» попрощався з Єврокубком 7 Днів

БК «Прометей» попрощався з Єврокубком 7 Днів

У півфіналі цього турніру баскетболісти зі Слобожанського під Дніпром у драматичному матчі поступилися турецькому клубу "Тюрк Телеком" - 74:76.

Цю гру «Прометей» розпочав настільки потужно, що вже після першої чверті багатьом здавалося, що перемога у наших земляків у кишені. Вони повністю контролювали хід матчу та лідирували з відривом у 10-12 очок.

Незрозуміле сталося у другій чверті, яку «Прометей» повністю провалив. На велику перерву турки пішли лідерами, надалі зберігаючи дистанцію у 4-5 очок. В останні секунди «Прометей» скоротив відставання і навіть міг перевести гру в овертайм, але дива не сталося.

Про гру БК «Прометей» розповів:

«У столиці Латвії Ризі вiдбувся перший пiвфiнальний поєдинок 7DAYS EuroCup. У ньому найкращий український клуб "Прометей" приймав "Тюрк Телеком Анкара" із Туреччини. Наша команда з рахунком 74:76 програла свому супернику i завершила сезон 2022/2023.

"Прометей" чудово виглядав у стартовій чверті. Господарі майданчика 5 разів успішно атакували з периметра і ще до першої перерви їхній гандикап склав "10+". А ось чверть N2 стала чвертю турецького клубу. Саме гостi пішли на велику перерву у статусі лідера.

Впродовж майже усієї другої половини гри в рахунку вів "Тюрк Телеком". Наша команда не давала відірватися супернику, навiть вийшла вперед, але врештi програла напружений матч».

Фото БК "Прометей".




Gorod.dp.ua на Facebook.


Афроамериканцы  (27.04.23 10:47): из украинской команды проиграли туркам. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті