Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

7 років у в'язниці проведе підліток, який заволодів 1,3 млн грн сусіда

7 років у в'язниці проведе підліток, який заволодів 1,3 млн грн сусіда

Хлопець спустив гроші на азартні ігри.

Прокурори відстояли в суді апеляційної інстанції вирок мешканцю с. Новопавлівка Синельниківського району за фактом крадіжки (ч. 5 ст. 185 КК України). Його засуджено до 7 років позбавлення волі.

Прокурори у суді довели, що з червня до липня 2022 року 16-річний хлопець, отримавши доступ до банківського рахунку сусіда, неодноразово здійснив грошові перекази на свій рахунок без дозволу та відома власника.

Так, він заволодів грошовими коштами потерпілого у сумі майже 1,3 млн грн, отримані як допомога від держави за загибель сина – військовослужбовця.

Викрадені кошти неповнолітній витратив на власний розсуд, в тому числі майже 900 тис грн на ставки в азартних іграх.

Дніпровський апеляційний суд підтримав позицію прокурорів, залишив без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту, а вирок суду першої інстанції без змін.

Вирок ступив у законну силу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дима  (23.04.23 14:51): молодым везде у нас дорога Відповісти | З цитатою
Вася  (23.04.23 12:56): Синяя Птица  (23.04.23 08:54): Есть большое сомнения в правдивости этой истории по части выплат компенсации.. Відповісти | З цитатою
подросток??7  (22.04.23 15:26): Нет, уже мужчина. Только без ума.А посему должен твечать за "грехи" как полностью взрослый. Давно пора уголовную ответственность ввести с 12 лет. Именно -12 лет. Как в некоторых странах Азии и Африки. Заодно отмена моратория на высшую меру. И главное: если уже была отсидка (даже один год) и он снова попал под Суд , на срок ТОЖЕ ОДИН год, то это уже неисправимый. Таких нужно утилизировать. Их бесполезно перевоспитывать, кормить-лечить-жильё-.., а потом на старости за счет потерпевших плати пенсию. Имхо. Сказал грубо, но честно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Вася  (22.04.23 11:44): Зачем лудоман деньги крал? Он бы так и лям баксов слил, и десять. Надо лечить пацана, а не в тюрьму садить. Відповісти | З цитатою
гость  (22.04.23 11:23): и с родителей взыскать всю сумму. Пора уже вводить ответственность, чтобы не только выродки несли наказание, но и те, кто таких выродков воспитал Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті