Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
07:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міні-піги в ресторані: в одному із закладів Дніпра живуть поросята

Міні-піги в ресторані: в одному із закладів Дніпра живуть поросята

Порося під ногами й у тарілці. Соцмережами ширяться відео з міні-пігами, що живуть в одному з ресторанів Дніпра.

Однак чи добре піклуються про тварин та чи не порушує це санітарні норми – читайте в матеріалі DniproTV.

Незвичних працівників звати Шанель та Цезар. Головна їх робота – дарувати гарний настрій відвідувачам. Офіціанти говорять, свинок миють раз на 10 днів. Якщо захочете їх погладити вам дадуть антисептик.

Хвостатий персонал працює тут півтора місяці. І вже стали зірками соцмереж. Ідея завести поросят в ресторані виникла не одразу. Але стала до вподоби кожному.

Для тих, кому дискомфортно їсти в компанії п’ятачків створили другу залу, куди тварин не пускають. В ресторані запевняють, поросята чисті та охайні.

Законом України не заборонено знаходження домашніх тварин у закладах громадського харчування. Головне, аби вони знаходились в належних умовах, які не доставляють їм дискомфорту. Це соціальні контакті істоти, вони радо взаємодіють із людьми. Та чи відвідувати заклади з тваринами – особиста справа кожного.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Анна  (25.11.23 00:05): Ужасное впечатление от ресторана. Свинья обделалась прямо возле стола. Вкушали аромат весь вечер. Официанты вообще без комментариев. Забирают еду, даже когда не съел половины, при этом даже не спрашивая. Выдирали самки с чаем просто из рук. Никогда больше не пойдем повторно Відповісти | З цитатою
Павел  (23.04.23 23:13): Извините и за выражение
Ты напился как свинья.
Відповісти | З цитатою
Риелтор  (23.04.23 21:43): Горько и стыдно читать такое... Одни люди что есть сил борются на фронте, другие людишки со свиньями в обнимку жрут в кабаке... Сюр какой-то(( Відповісти | З цитатою
Норма  (23.04.23 17:14): Нормальная фича, можно с детками в рест приходить, впечатления гарантированы :). + Для эстетов есть выбор - другой зал.
Насчет животных, многие их них (крысы, свиньи )при своеобразном внешнем виде, еще те чистоплюю, и ничем не хуже собак, котов и дарят много позитивных эмоций.
Відповісти | З цитатою
Евгений  (23.04.23 10:18): Комменты ниже точно сюда или это глюк какой-то?
А по теме, на такое и смотреть стрёмно, не то что прикасаться и гладить. Не понимаю, что тут такого милого, но на вкус и цвет товарищей нет, ра злюдям нравится, то почему бы и нет. Я бы в такое заведение не пошёл, но меня никто и не заставляет.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті