Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
22:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как проходит экспедиция Сергея Гордиенко

Как проходит экспедиция Сергея Гордиенко

Известный путешественник из Днепра преодолел уже первые 100 километров пешей экспедиции «Україна – фортеця європейської свободи».

О подготовке и старте этой экспедиции Городской сайт уже сообщал.

Напомним, что ее маршрут проляжет из Днепра к высшей точке Украины, горе Говерла, и обратно.

Сергей Гордиенко уже преодолел первый отрезок маршрута, о чем рассказал:

«ВЖЕ ПРОЙДЕНО БІЛЬШЕ 100 КІЛОМЕТРІВ.

Триває експедиція Сергія Івановича Гордієнка, яку він, член Народного Руху України, розпочав якраз у 24-ті роковини загибелі великого провідника НРУ – В’ячеслава Максимовича Чорновола (25.03.1999). І на вчора мандрівником-патріотом вже пройдено в напрямку від Дніпра до найвищої української гори Говерли першу «сотку». Погода, правда, аж ніяк швидкому просуванню не сприяє – холод і навіть сніг, вогкий різкий вітер назустріч.

– Але це дрібниці, у високих широтах бувало набагато гірше – та й нічого ж, подолали, тож подолаємо й «рідну» негоду, – сміється у слухавку Сергій Гордієнко. – Тим більше, реально гріє думка, що так само «комфортно» нині й десяткам тисяч наших хлопців і дівчат, що зараз у шанцях на передовій боронять свободу й незалежність України. А якщо добре поміркувати – то й усієї Європи, всього цивілізованого світу (бо саме так склалися зараз геополітичні конфігурації). Тож ніяких нарікань – все у нас добре, ми все і всіх переможемо!

За тиждень видатний український мандрівник Сергій Гордієнко планує дістатися Кропивницького, де його друзі й колеги вже готують зустрічі зі ЗМІ, школярами й студентами».

Фото со страницы Сергея Гордиенко.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Микола Лілін  (06.11.23 15:10): Дуже цікаво... Що ж він не у ...Шанцях на передовій боронять свободу й незалежність, а фотофірує квіточки ... і йде на захід а не не схід... на його тачанку можна розмістити кулемет... і взагалі той патріот досягнув найбільших успіхів у Арктиці з російскими патріотами-мандрівниками... Десь років 15 тому ваше видання повідомляло... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте