Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 19 марта 2024
07:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Павлоградские кинологи подорвались на мине – нужна срочная помощь!

Павлоградские кинологи подорвались на мине – нужна срочная помощь!

С первых дней войны Павлоградский кинологический поисково-спасательный отряд «Антарес» занимается разминированием территорий, поиском раненных и погибших.

Спасатели и собаки-поисковики этого отряда привлекаются для работы по всей Украине. Работали они и в Днепре, спасая пострадавших после попадания вражеской ракеты в дом на Набережной Победы, 118.

Сейчас отряд занимался разминированием территорий в Херсонской области. И там с руководителем отряда Ларисой Борисенко и ее напарником Вячеславом Майбородой случилась беда.

Подробней об этом рассказал mine-region.com.ua https://mine-region.com.ua :

«Під час пошукової операції на Херсонщині керівниця павлоградського кінологічного пошуково-рятувального загону «Антарес» Лариса Борисенко та її напарник В’ячеслав Майборода натрапила на розтяжку та отримали важкі поранення. Про це повідомила донька Лариси.

«З моєю мамою – Ларисою Борисенко, головою клубу «Антарєс», та однойменного пошуково-рятувального загону та її напарником – В’ячеславом  Майбородою вчора (26.03.2023) сталась біда! При виконанні завдання, з пошуку загиблих воїнів, вони натрапили на розтяжку.

Стан В’ячеслава стабільний: посічені руки, ноги, плече, спина та голова. В’ячеслава транспортували до Павлограду, в шпиталь. На нього ще чекає операція.

Стан Лариси важкий: велика втрата крові, пробита бедренна артерія, ураження головного мозку, сильно посічені ноги, руки, голова та спина. Вчора була екстрена операція. Ларису, наразі, транспортували до Дніпра.

Беша (собака Лариси), дивом лишилась неушкодженою. Має тільки шоковий стан.

Оплата медикаментів та лікарень, це дуже дорого…. А нам боротися дуже довго…

Якщо є можливість, будь ласка, допоможіть.

Всі довідки опублікуємо згодом», – написала дівчина.

Реквізити для допомоги можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін «Антарес» працює практично по всій Україні. На деокупованих терторіях вони відшуковують загиблих людей».

Фото mine-region.com.ua.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте