Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відремонтують понад 70 дитячих і спортивних майданчиків у 2023 році

|«« «« »» »»|

Дніпро продовжує піклуватись про безпеку дітей на майданчиках. Наразі на просп. Олександра Поля, 88 підрядна компанія вкладає гумове покриття.

До цього робітники знімають усі елементи, виконують необхідні ремонти тренажерів чи інших елементів, завозять відсів, вирівнюють ділянку, а потім повертають елементи на свої місця.

«За цією адресою в нас тривають уже завершальні роботи. Тут ми вклали 81 кв. м гумового покриття, паралельно проводимо такі роботи і ще на трьох обʼєктах. До кінця місяця закінчимо ще три обʼєкти. Загалом підхід до кожного майданчика різний. Перед початком робіт ми ознайомлюємось з територією та визначаємо допустиму висоту, на яку можемо підняти майданчик, аби його вирівняти та вкласти гумове покриття», — зазначив представник підрядної організації Олександр Костенко.

У 2023 році КП «Розвиток територій міста»планує відремонтувати понад 70 майданчиків. Ця кількість може корегуватися відповідно до заявок від мешканців на ремонт дитячих чи спортивних майданчиків. Наразі у Дніпрі понад 1 500 комплектів обладнання. Всього нараховано близько 10 449 штук обладнання для дитячого дозвілля та занять спортом. Це лише ті об’єкти у Дніпрі, які на балансі комунального підприємства.

«На майданчиках ми наліпили QR-коди, за допомогою яких мешканці можуть нам повідомляти про стан комплексу. Загалом на кожному обʼєкті ми стикаємось з однією проблемою — недбале ставлення мешканців до майданчиків. У нас є приклади, коли ми ремонтуємо обладнання, а вже наступного тижня воно знову зламане, і ми бачимо що це прояв вандалізму. На сьогодні ми відремонтували понад 50 обʼєктів. Якщо буде додаткове фінансування, зробимо більше», — зазначив директор КП «Розвиток територій міста» ДМР Олександр Чуб.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Олеся  (27.03.23 20:13): Пожалуйста, помогите привести в порядок площадку в конце ул. Киевской. Это единственное развлечение для наших деток в этом районе, но когда пройдет дождик, под качелями грязи по колено. СПАСИБО! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті