Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області жінок консультують спеціальні мобільні бригади

У Дніпропетровській області жінок консультують спеціальні мобільні бригади

Фахівці одного з медзакладів виїжджають у віддалені куточки регіону. Консультують жінок з питань репродуктивного здоров’я. За два місяці роботи оглянули майже 800 пацієнток.

З 17 січня мобільні бригади виїздили майже 40 разів. Серед тих, хто пройшов обстеження, понад 60 жінок-переселенок. А ще пацієнтки із вразливих категорій.

У бригаді лікар-гінеколог, фахівець з ультразвукового дослідження, медсестра. У медиків із собою портативний апарат УЗД та інше необхідне обладнання. Фахівці виїжджають до віддалених населених пунктів за графіком. Місцевих мешканок заздалегідь інформують про місце й час прийому.

Лікарі мають планшети та вносять дані про жінок, які були на огляді, до електронної системи.

«Мобільні бригади» – благодійний проєкт. Покликаний покращити жителькам віддалених громад доступ до акушерсько-гінекологічної допомоги. Він – частина Меморандуму про співробітництво, підписаного між департаментом охорони здоров’я Дніпропетровської ОВА, ООН, ЮНІСЕФ, Благодійним фондом «100 відсотків життя» та одним із медзакладів області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті