Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
19:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» взял убедительный реванш у французов

БК «Прометей» взял убедительный реванш у французов

В очередном туре Еврокубка 7 Дней баскетболисты из Слобожанского под Днепром обыграли французский «Бург» 96:82.

Этой победой «Прометей» взял у «Бурга» реванш за поражение в первом круге.

Победа стала для наших земляков девятой подряд в данном турнире! Они давно обеспечили себе выход в стадию плей-офф и продолжают уверенно лидировать в своей подгруппе.

Подробней об игре и турнирном положении команд в БК «Прометей» рассказали:

«"Прометей" взяв переконливий реванш у французького "Бурга" за поразку у першому колі 7DAYS EuroCup.

Наша команда з рахунком 96:82 одержала перемогу.

Хоча перша половина гри склалася напружено та непросто для кожного із суперників. "Прометей" ефективно дiяв у швидкому нападi, вдало атакував кільце суперника здалеку та агресивно боровся під шитами. Після 20 хвилин матчу українському клубу вдалося створити гандикап "+11".

Після 15-хвилинного відпочинку "Прометей" продовжував домінувати на майданчику "Арени Риги". По ходу третьої чверті його перевага досягла 18 очок. У заключному десятихвилинному відрізку "червоно-білі" вміло довели гру до переможного завершення.

Український клуб зберіг своє лідерство в групі А і після закінчення першого етапу Єврокубка фінішує як мінімум не нижче другого мiсця.

Успіх "Прометея" у протистоянні 16-го туру Єврокубку з БК "Бург" став для нашої команди 12-м у турнірі. Вона, як і раніше, на одну перемогу випереджає іспанський "Ховентут". Нагадаємо, iспанці напередоднi переконливо обіграли вдома найближчого суперника "Прометея" - румунську "Клуж-Напоку" (104:81).

Iталійська "Рейєр Венеція", "Ратіофарм Ульм" з Нiмеччини та литовський "Лiткабелiс" мають після 16 матчів 9-7. 50-відсотковий показник перемог у сьогоднішнього суперника "Прометея" – "Бурга".

7-9 - у "Германi Брешiї" з Iталiї та турецького "Фрутті Екстра Бурсаспора". Поза зоною плей-оф - "Клуж-Напока" (5 перемог) та "Цедевіта Олімпія" (3). Обидві команди втратили навіть теоретичні шанси пробитися до першої вісімки».

Фото БК «Прометей».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте