Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Історичний музей Дніпра розпочинає новий цикл авторських екскурсій

Історичний музей Дніпра розпочинає новий цикл авторських екскурсій

Вже завтра, 11 березня, о 13-й годині можна буде стати учасником першої екскурсії нового проекту «КОЛИ КАМІНЬ РОЗПОВІДАЄ ІСТОРІЮ».

Головний акцент у цьому проекті буде зроблено на унікальній колекції стародавньої кам'яної пластики музею. Нагадаємо, що Дніпропетровський національний історичний музей імені Яворницького має в своєму розпорядженні шикарну колекцію таких стародавніх об'єктів, які в народі часто називають «кам'яними бабами».

Біля цієї колекції на відкритому повітрі завтра розпочнеться перша екскурсія нового циклу, про що в історичному музеї повідомляють:

«Новий проєкт: "КОЛИ КАМІНЬ РОЗПОВІДАЄ ІСТОРІЮ: цикл авторських екскурсій кам’яною пластикою з колекції ДНІМ".

Знаємо, що ви скучили за нашими екскурсіями. Тож раді запропонувати вам три повноцінні авторські екскурсії нашим майданчиком з кам’яною пластикою.

Вже цієї суботи, 11.03, о 13.00 відбудеться перша з них – «КОЛИ СОНЦЕ, НЕБО І ЗЕМЛЯ БУЛИ БОГАМИ». Це авторська екскурсія від двох археологинь - Оксани Рутковської та Анни Юрченко.

Йдучи стежками музейного майданчику просто неба, Ви дізнаєтеся про героїв та богів, котрим поклонялися курганні народи Степу 5-6 тисяч років тому (IV-II тис. до н.е.). Розкажемо вам також про їх взаємозв’язок з сусідніми народами, в котрих був культ Богині-Матері.

На завершення екскурсії пропонуємо невеличкий інтерактив щоб кожен пішов додому не лише з новими знаннями, а і з власноруч створеним сувеніром.

Попередній запис за телефоном: 067 447 70 14».

Фото – історичний музей.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті