Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
02:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У «Дніпровській політехніці» відкривали нові джерела енергії

|«« «« »» »»|

Студенти та аспіранти НТУ «Дніпровська політехніка» взяли участь у конкурсі нових інноваційних проектів.

Велика війна загалом та енергетична криза України як її наслідок зокрема змушує фахівців шукати нові та альтернативні джерела енергії.

Такі розробки були продемонстровані на першому у Дніпрі Фестивалі тепла та світла, який минулими вихідними пройшов у Будинку мистецтв і про який розповідав Міський сайт.

Пошуку нових рішень в енергетичній сфері було присвячено і конкурс промислового дизайну EDS'23, у якому взяли участь студенти та аспіранти «Дніпровської політехніки».

Детальніше про конкурс у цьому виші розповіли:

«Tomorrowland в Україні?

Чому б і ні? Для цього країні потрібна енергія – енергія винахідників. У студентів та аспірантів її більш ніж достатньо – вони мали змогу продемонструвати це на конкурсі промислового дизайну EDS'23. Його організував наш потужний партнер компанія EDS Ukraine.

32 учасники розробили свої проєкти електрокарів, зарядних станцій та роз’єднувачів – важливих компонентів електричних мереж.

П’ятеро фіналістів – майбутні технічні дизайнери та інженери програмного забезпечення – мали змогу представити свої розробки журі.

Найбільше всіх зацікавила модель роз’єднувача, яку підготував першокурсник кафедри Конструювання, технічної естетики і дизайну Іван Савицький – він і переміг у конкурсі.

ІІ і ІІІ місця посіли студенти цієї ж кафедри Володимир Струценко з проєктом електромобіля і Єгор Бологін, який розробив модель зарядної станції. Вони отримали достойні грошові винагороди!

Також переможців чекає співпраця і можливе працевлаштування у компанії EDS Ukraine.

Енергія наших переможців змінить світ».

Фото – «Дніпровська політехніка»

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті