Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі затримали жінку під кайфом за кермом Toyota з пакетом наркотиків

У Дніпрі затримали жінку під кайфом за кермом Toyota з пакетом наркотиків

Близько 10-ї години вечора 2 лютого на Набережній Перемозі патрульні зупинили автомобіль Toyota, оскільки була інформація, що вказаним транспортним засобом можуть пересуватися особи, причетні до вчинення кримінального злочину.

За кермом перебувала 55-річна жінка. З'ясувалося, що вона неодноразова притягувалась до кримінальної відповідальності за ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

В результаті поверхневої перевірки автомобіля патрульні виявили в салоні пакет із наркотичною речовиою.

Також поліцейські помітили у жінки ознаки наркотичного сп'яніння та запропонували пройти медогляд у встановленому законом порядку. Громадянка відмовилась. На неї склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП та постанову за ч.5 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила пакети. Жінку доставили до відділку поліції для подальших слідчих дій.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (03.02.23 13:42): А почему лицо замазали? Подобных "хероинь" нужно знать в лицо. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті